Drámai bejelentés: mindössze három napot adtak a világsztárnak az orvosok





A színész gyakorlatilag a halál kapujában állt.



Megosztás
Szerző: HA
Létrehozva: 2023.07.18.
Timothy Spall rák tumor betegség

Timothy Spall nyíltan beszélt élete azon szakaszáról, amikor rákdiagnózisa után mindössze három napot jósoltak neki. Mindez 27 évvel ezelőtt történt. A The Mirror beszámolója szerint a ma már 66 éves színész 1996-ban épp a cannes-i filmfesztiválra készült, hogy a Titkok és hazugságok című filmjét promotálja, amikor megkapta a diagnózist. Az akkor 39 éves Spall ezek után kénytelen volt kihagyni a fesztivált, hogy mihamarabb elkezdhessék nála a kezelést, aminek akkor még kétséges volt az eredménye. 

Timothy Spall, AFP
A sztár szerencsére végül legyőzte a kórt  Fotó: AFP

A színész elmondta: 

Amikor nem tudod, életben maradsz, vagy meghalsz, akkor válsz a legaprólékosabbá: felfigyelsz a kicsiségekre is. Emlékszem, ahogy a kezelések között kimentem a parkba, megnéztem egy fát, és akkor, életemben először arra gondoltam: ez milyen csodálatos látvány!

A kezelések végül eredményhez vezettek: Timothy Spall, elmondása szerint akkor ébredt rá arra, hogy jobban van, amikor kezdett egyre elviselhetetlenebbé válni a környezete számára. 

„Tehát amikor ismét elkezdtem kicsinyes lenni, és rácáfolni azokra, akiket szeretek, meg rákiabáltam az emberekre a forgalmi dugókban, és nevetségesen viselkedtem, szóval kész katasztrófává váltam, már tudtam, hogy jobban vagyok” – mondta. 

A sztár szerencséjére a kezelés bevált, és három hónappal később, két kemoterápiás kúra után meggyógyult





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás