A saját temetését szervezi a rákkal küzdő énekesnő





Teljesen összetört Linda Nolan, már a legrosszabbra készül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.15.
rák Linda Nolan kezelés

Ismét le kellett borotválnia a haját Linda Nolannak, akinél újra rákot diagnosztizáltak. A népszerű énekesnő márciusban osztotta meg rajongóival, hogy a rák már az agyára is átterjedt. Lindánál először 2006-ban diagnosztizáltak mellrákot, 2017-ben kiderült, hogy a betegség már a csípőjére is átterjedt. A nő megpróbáltatásai itt nem értek véget, három évvel később újabb daganatokat fedeztek fel nála. 

Linda az elmúlt években kettős melleltávolításon és 18 kemoterápián esett át

Az énekesnő most újabb kezeléseket kap.

"Azt hiszem, ez most egy egyirányú utazás lesz. De nem akarom tudni, hogy mennyi időm van még hátra. Általában pozitív vagyok, de vannak napok, amikor csak összekuporodom a padlón. Félek az ismeretlentől, attól, hogy egyedül leszek. Mindig is emberek vettek körbe. Félek, ha elkezdenék sírni, nem tudnám abbahagyni" - árulta el a Metronak korábban a 64 éves művésznő. 

Az énekesnőnek nem csak a betegségével kell szembenéznie, hanem a gyásszal is, hiszen a rák a férjét és egyik testvérét is elragadta. Linda azt is elárulta a lapnak, hogy már szervezi a saját temetést, ahogy azt korábban szerelme és testvére is megtette. Az énekesnő különleges búcsúajándékkal készül a családnak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás