Bővül Katalin hercegné családja: „Nem is lehetnénk izgatottabbak”

A hatalmas örömhírt egy édes fotóval jelentették be.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.07.06.
család katalin hercegné boldogság

Bizonyára Katalin hercegné a fellegekben járhat a napokban, ugyanis öccse egy fájó veszteség után örömhírt kapott. 

Vilmos és Katalin, család
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images


A 36 éves James Middleton és párja, Alizée Thevenet nemrég vesztették el imádott terápiás kutyájukat, akinek a temetésén még a walesi hercegi pár is részt vett. Ám most boldogságukról számolhattak be, ugyanis úton van első közös gyermekük. A várandós Alizée Thevenet másik kutyájukkal, Mable-lel látható a boldog kismamafotókon. 

„Nem is lehetnénk izgatottabbak... Nos, Mable talán igen” – írta a fotókhoz James Middleton. 

„Nagyon nehéz volt az évkezdet a szeretett Ella elvesztése után, azonban az évet a legdrágább kis jövevénnyel fogjuk befejezni a növekvő családunkban” – tette hozzá.

James és Alizée 2021 szeptemberében házasodtak össze, miután a koronavírus-járvány miatt kétszer is le kellett mondaniuk a nagy napot. Végül szűk családi körben a délkelet-franciországi Provence-Alpes-Côte d’Azur tartományban található Bormes-les-Mimosas faluban fogadtak egymásnak örök hűséget – írja a Mirror. 

Ella, a cocker spániel volt egyébként Katalin hercegné öccsének az első kutyája. Erős szálak fűzték össze őket, ugyanis a terápiás eb megmentette James életét azzal, hogy segített neki legyőzni a depresszióját. Ezért is volt annyira fájó veszteség Ella elvesztése még idén januárban. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás