Vadító fotók: falatnyi fürdőruhában szexizik Ördög Nóra Dubajban





Leesett az állunk a pikáns képek láttán.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.15.
Ördög Nóra utazás szexi Dubaj

Ahogyan azt már megírtuk, Ördög Nóra kiruccant egy pár napra a barátnőivel Dubajba. Szinte még haza sem ért Mexikóból és Guatemalából, ahol az Ázsia Expressz legújabb szériáját forgatták, most újból repülőre szállt, és szórakozott egy kicsit. Az arab országból pedig olyan képeket posztolt, hogy leesett az állunk. 

Fotó: Metropol/SzL

Ördög Nóra bizony rengeteget utazik. Ez részben a munkájából fakad, részben pedig abból, hogy nagyon szeret ismerkedni a világgal. Az utóbbi néhány hét igen mozgalmas volt a csinos műsorvezető számára. Az Ázsia Expressz forgatása előtt búcsút vett gyermekeitől, és férjével együtt elindult Finnországba, hogy néhány napig a sarkkörön túl kocsikázzanak. Ezután Mexikóba repült, hogy az amerikai országban leforgassa a magyarok egyik kedvenc műsorát. Nagyon hiányoztak neki a gyerekei, ezért Mexikóban és Guatemalában együtt volt az egész család, most azonban egyedül indult útnak. 





A barátnőivel ruccant ki Dubajba pár napra, hogy csapjanak egy csajos bulit. Szemmel láthatóan ez a néhány nap elegendő volt arra, hogy felfedezzék a környéket, sok-sok élménnyel gazdagodjanak, és profi képeket lőjenek magukról. Az egyik fotósorozaton Ördög Nóra falatnyi fürdőruhában pózol Dubaj tetején, nekünk pedig leesett az állunk tőle. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás