RETRO RÁDIÓ

Itt az igazság a magyar Ken babáról! Valóban veszélyes gyógyszerrel fogyott le?





Tíz kilót fogyott a magyar Ken baba, ám többen tudni vélik, mindez egy veszélyes, receptköteles gyógyszernek köszönheti.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.05.11.
Einwiller Gregor pletyka csodaszer fogyás

Két hónappal ezelőtt még szinte ki sem mert lépni az utcára Einwiller Gregor. A magyar Ken baba depressziójának és pánikbetegségének velejárójaként nagyon meghízott. Nyoma sem volt régi önmagának, önbizalma a nullával lett egyenlő. A Borshoz eljutott paparazzi-fotósorozat miatt nagy fordulatot vett az élete. Rengeteg támogató üzenetet kapott, így megrázta magát, és úgy döntött, változtat az életén. Nemrég egy facebookos csoportban arról pletykáltak, hogy híres barátai társaságában látták. Ennek azonban az volt az érdekessége, hogy láthatóan lefogyott. A pletykák máris arról szóltak, eredményét annak az eredetileg a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére fejlesztett gyógyszernek köszönheti, ami egyre népszerűbb a sztárok körében.

A Ripost próbált utánajárni, van-e alapja a róla szóló mendemondáknak.

Einwiller Gregor
Két hónappal ezelőtt még az utcára is csak nagyon ritkán mert kimozdulni eltorzult külseje miatt (Fotó: Bors)

 

„Lement rólam az a mindennapos nyomás”

Köszönöm szépen a dicséretet, de úgy gondolom, senkinek semmi köze ehhez, ez az én magánügyem.

„Arról viszont örömmel mesélek, hogy öt hét alatt sikerült tíz kilótól megszabadulnom. Főleg a kiegyensúlyozottságomnak, a nyugodtságomnak és annak köszönhető, hogy végre a lelkem megpihent. Lement rólam az a mindennapos nyomás, ami a volt kapcsolatom után rajtam maradt. Mindent el tudtam engedni, és egészséges életmódba kezdtem. Újra sportolok, és csak magamra fókuszálok” – jelentette ki.

Einwiller Gregor
Hosszú hónapok után most vállalt először televíziós szereplést (Fotó: RTL)

 

„Időközben kényszerevő lettem”

Greg nem ítél el senkit azért, ha végső elkeseredettségében „tiltott szerekhez” nyúl. Ő pontosan tudja, milyen érzés megfelelni a mai világban az elvárásoknak. Nem tagadja, ő is sok mindenre képes a nyomás alatt.

„A saját bőrömön is megtapasztaltam már, milyen ártóak tudnak lenni a negatív kommentek. Sok esetben nem tudják az emberek, hogy mi állhat a hízás mögött, miközben gyakran lelki okai vannak. Csakúgy, mint nálam volt, hiszen önhibámon kívül lettem depressziós, időközben kényszerevő lettem.”

Sok hírességről tudok, aki ezzel a »módszerrel« fogyott le, és mégis úgy adja elő magát, mintha fitneszlady lenne, és egy edzőteremben, komoly küzdelem árán érte volna el a célját.

„Tudom, kik azok a modellek, influenszerek, hírességek, akik szintén ezt a megoldást választották. Mégis azt javasolnám, mindenki foglalkozzon a saját dolgával” – fakadt ki.

Einwiller Gregor,
Még 5-6 kilót szeretne fogyni, hogy teljesen visszanyerje régi külsejét (Fotó: Einwiller Gregor)

 

Tovább küzd, hogy a régi önmagát lássa viszont a tükörben

Greg számára fordulópont volt a két hónappal ezelőtt készült fotósorozat megjelenése. Sok üzenetet kapott, ebből a legtöbb támogató, pozitív hangvételű volt. A bántó szándékú megjegyzésekkel megpróbál nem foglalkozni, de ez nagyon nehéz számára, mert mint mondja, a külseje miatt ért sérelmek mélyen a szívéig tudnak hatni.

Igaz az a mondás, hogy minden rosszban van valami jó, mert miután »lebuktattak«, nem kellett tovább rejtőzködnöm. Ebbe tudtam belekapaszkodni, és abba a rengeteg pozitív levélbe, amit az emberektől kaptam.

„Nem volt könnyű megráznom magam, de sikerült. Engem azzal sem tudnak megbántani, ha leb...znak, egyetlen sebezhető pontom van: a külsőm. Sokan ezt használták ki, jócskán kaptam durva, gúnyolódó üzenetet is. Fájópont volt, ezért kellett változtatnom. Tudtam, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy úgy nézzek ki” – mondta, majd hozzátette: tovább küzd, hogy újra a régi önmagát lássa a tükörben.

„Nagyon jól haladok, de szeretném visszanyerni a magabiztosságomat, az egómat, a pozitív szemléletemet, és nem utolsósorban a külsőmet, ezért pedig mindent megtennék. Ki merem jelenteni, hogy boldogabb vagyok, mint valaha.” 

Megnyugodtam, egy óriási kő esett le a szívemről és a lelkemről. Minden visszatért a régi kerékvágásba.

„Olyan vagyok, mint Marilyn Monroe, lehet, hogy ebbe fogok egyszer belehalni, a külsőm tesz a sírba, ezért nekem erre jobban oda kell figyelni. Tele vagyok célokkal, már tudom, mit akarok. Még 5-6 kilót szeretnék fogyni, de ha belenézek a tükörbe, már tudok mosolyogni” – mondta.





 





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás