Itt a bizonyíték: Nincs harag Csuti és volt anyósa között





Kulcsár Edina és Szabó András Csuti is más oldalán találta meg a boldogságot, válásuk ellenére a családtagokkal megmaradt a jó viszony. Legalábbis úgy tűnik, Edina édesanyja nem haragszik egykori vejére.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.05.13.
Módosítva: 2023.05.13.
Csuti anyós gwm jó viszony Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti tavaly januárban jelentette be: annak ellenére, hogy mindent megtettek, hogy házasságukat megmentsék, nem jártak sikerrel, ezért úgy döntöttek, elválnak.

csuti
Csuti igyekszik mindenkivel jó kapcsolatban maradni Fotó: Máté Krisztián

Mindenki túllépett a válásukon

Az egykori sztárpárnak két gyermeke született, 2018-ban Medox-xal, két évre rá, 2020-ban pedig Ninával bővült a családjuk. Azóta mindkettőjük életében sok változás állt be. Edina nem sokkal a különválásuk után felvállalta új kapcsolatát Varga Márkkal, vagyis ahogyan sokan ismerik, a zenész G.w.M-el. Néhány héttel ezelőtt hivatalosan is összekötötték az életüket, sőt azóta már világra jött első közös gyermekük, aki az Amara nevet kapta szüleitől.

Ezzel szemben Csuti aktuális barátnőivel került az újságok címlapjára. Tavaly augusztusban néhány együtt töltött hónap után Viviennel szakított, majd őt követte Szorcsik Viki, akivel szintén nem maradt túl sokáig együtt. Jelenleg úgy tűnik, boldog párkapcsolatban él, márciusban, dominikai nyaralásuk alkalmával mutatta be jelenlegi párját, Biankát, akit a Miss Balaton döntőjéből már sokan ismerhetnek.

Több mint egy év után is tartják a kapcsolatot

Az egykori házaspárt – a történtek ellenérekét közös gyermekük egy életre összeköti, hiszen őket azóta is a legnagyobb szeretetben együtt nevelik tovább. De úgy tűnik, a mai napig megmaradt az üzletember és korábbi anyósa között is a jó viszony. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Csuti Instagram-oldalán a posztjai alatt gyakran „feltűnik” Edina édesanyja egy-egy hozzászólása, melyekhez általában a szívecskék sem maradnak el – írja a Bors. Így volt ez a minap is, amikor az üzletember épp egy örömhírt jelentett be.

„❤️😍❤️ Ez nagyon szép lett” – reagált rá a volt anyósa.


Vajon mit szól ehhez G.w.M?

Az üzletember a közelmúltban kérdezz-felelek játékot indított, ahol az egyik kérdés is épp anyósával kapcsolatos volt, milyen kapcsolatban maradtak a válás után. Az őszinte válasz sem maradt el, elárulta, úgy Edina anyukájával, mint imádott nagymamájával is gyakran beszélnek. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen éveken keresztül tartozott a szépségkirálynő családjához, de felmerül a kérdés, vajon mit szól ehhez utódja, azaz G.w.M, aki azóta szintén a vő szerepét tölti be. Úgy tűnik, egyelőre ez az „állapot” senkit sem zavar, hiszen egyikük sem tette szóvá ezt a közösségi oldalán, mint ahogy az rájuk jellemző volt az elmúlt időszakban egy-egy más témával kapcsolatban.





 





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás