Védőfelszerelés mentette meg Trokán Nóra életét





A színésznő arra hívja fel a figyelmet, hogy minden sportnál ajánlott viselni a megfelelő védőfelszerelést.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.04.19.
Módosítva: 2023.04.19.
Trokán Nóra védőfelszerelés lovaglás

Trokán Nóra már gyerekkora óta rajong a lovakért és a lovassportokért. A színésznő ha teheti, a mai napig szívesen foglalkozik saját lovával, vagy pattan a nyeregbe, és egy hosszabb útra indulnak. Most egy videó mellé írt egy hosszabb szöveget, ami arról szól, hogy mennyire fontos a védőfelszerelés. Még akkor is, ha egy ismerős, könnyen megülhető állattal indul útnak az ember, vélekedett Nóra.
 

Trokán Nóra
Fotó: Instagram

Nagyon fontos videó arról, hogy nem kell egy problémás vagy nehezen lovagolható ló ahhoz, hogy komoly baj legyen. Ez itt egy szimpla botlás következménye. Ilyen helyzetekben is életet menthet a kobak és a gerincvédő. Ha teheted, mindig, de terepen MINDIG viselj védőfelszerelést. Régen én is cikinek gondoltam, amíg egyszer egy kobak az én életemet is mentette

– hívja fel Nóra a követői figyelmét arra, hogy mindenki viselje a kötelező védőfelszerelést. De nemcsak a lovassportoknál igaz ez, hanem bármelyik sportágra is.

Nem szereti a lovasderbiket

A színésznő korábban az Index Sunday Brunch című műsorában kifejtette a véleményét a lóversenyekről . Kijelentette, hogy nem szereti ezeket, mert szerencséjátéknak titulálja.
„Nem szeretem a lóversenyeket. Külön lehet választani, van a derbi, ami a pénzről szól, egy szerencsejáték, és vannak a lovas szakágak, ami megint egy más történet, a díjugratás, díjlovaglás, akár az öttusa…” – mondta el akkor véleményét Nóra. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás