Trokán Nóra szerelmi életéről vallott, titokzatos pasijáról ezt lehet tudni





Az egész ország kíváncsi a csodaszép színésznő magánéleti titkaira, annak részleteire, ő mégis nagyon ritkán beszél róluk. Most kivételt tett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.15.
szerelem

Rég lehetett hallani A Tanár című sorozat sztárjának szerelmi életéről. Az utolsó hír 2017-ben látott napvilágot, amikor szakított a nála közel hat évvel fiatalabb Vecsei H. Miklóssal.

Trokán Nóra most a Nők lapjának adott interjújában árulta el, hogy mostani párja az a személy, akivel abszolút egy hullámhosszon vannak, és mindent meg tudnak beszélni.

Most érkezett el az a pillanat, hogy olyan kapcsolatom van, amiben a másik is olyan, mint én. Kiegyensúlyozott és egyenrangú félként vagyunk – árulta el, majd hozzátette: csodálatosan működik a kapcsolatuk.

Nem akarom elkiabálni, de csodálatosan működő dolog a kettőnk kapcsolata. Emiatt is vagyok hálás, hogy végigmentem az önismereti úton. Úgy gondolom, akkor tud valaki egészséges társkapcsolatot kialakítani, ha előtte magát is rendbe teszi – mondta Trokán Nóra, aki sejtelmesen csak annyit árult el a párjáról, hogy ő is szakmabeli, de nem színész.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás