„Terhesen ezt nem kéne” – nekiestek a kommentelők Kustánczi Liának





Kustánczi Liát legutóbbi fotója miatt találták meg a rosszindulatú kommentelők, akik azt állítják, hogy várandósan fogyaszthat alkoholt.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.04.07.
Módosítva: 2023.04.07.
Várandósság kismama kommentek alkohol

Kijelenthetjük, hogy élete egyik legboldogabb időszakát éli Kustánczi Lia. A 39 éves lemezlovas tavaly novemberben osztotta meg a nagyvilággal, hogy első gyermekével várandós, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy kisfiúval bővül majd a családjuk. A boldog babavárást azonban beárnyékolja az a szóbeszéd, ami a napokban kapott szárnyra Liáról.

Fotó: Facebook

Minden azzal a fotójával kezdődött, amit a minap osztott meg. A felvételen egy pezsgősüveg és két pohár látható a „csaj szerda” felirattal. Nos, ebből valaki egyből arra következtetett, hogy a kismama alkoholt ihatott...

„Egyáltalán nem oké. Nem hiszem el, hogy nem lehet alkohol nélkül kibírni azt a 9 hónapot. Nekem is van ismerősöm, akinek sajnos az orvos mondta, hogy nyugodtan ihat, szóval hétvégente ment a pezsgőzés meg a fröccsözés” – csattant fel valaki a Redditen.

„Az se oké, hogy terhesen iszik, de akkor legalább ne rakná ki, vagy ennyire nincsen képben azzal, hogy terhesen ezt nem kéne?”

Nem lehet, hogy ő nem az alkoholosból iszik, csak a pohár egyforma? 

Én is minden alkalommal ugyanolyan pohárból ittam a mentes pezsgőmet, mint a barátnőim, hogy ne érezzem magam annyira kirekesztve” – kelt egy anyuka Lia védelmére, akinek egy másik hozzászóló is osztotta a véleményét. Ő a saját példáját hozta fel, miszerint neki orvosi utasításra kellett vörösbort innia. Ezt általában akkor szokták ajánlani, amikor valakinek alacsony a vérnyomása, ámbár az orvosok véleménye is megoszlik erről...

Nekem orvosi utasításra kellett vörösbort innom, igaz nem posztoltam róla, mert furán nézett volna ki. Szerintem óriási tragédia nem történik” – tette hozzá.

Sokan kiszúrták azt is, hogy nem ez az egyetlen fotó, melyen félreérthető helyzetben látható a kismama. Korábban is tett közzé olyan képeket, melyeken egy-egy pezsgős vagy boros pohár látható az asztalon. Ezzel persze nem magyarázható, hogy a csinos kismama alkoholt fogyasztana, hiszen ahogy az egyik kommentelő is fogalmazott: bármi lehet a pohárban.

 





 





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás