RETRO RÁDIÓ

Gyanús jelek: szakíthatott Sáfrány Emese és Inti

Újabb jel mutat arra, hogy véget ért a sztárpár kapcsolata.Megosztás
Szerző: Natasha
2023.03.05. 05:30
Sáfrány Emese szakítás

Az idei év sem indult túl fényesen a sztárpárok számára, hiszen rögtön az első hónapokban többen is szakítottak. Felröppent az a pletyka is, miszerint Sáfrány Emese és Inti kapcsolata is zátonyra futott, tekintve, hogy egyetlen közös fotó sem hirdeti már a boldogságukat az Instagram-oldalaikon. 

Inti Sáfrány Emese
Valóban szakított Sáfrány Emese és Inti? Fotó: Instagram

Tény, hogy Emese és a TNT zenésze már rögtön a kapcsolatuk elején nehéz helyzetbe került, hiszen Intit kórházban kezelték. Azt tudni lehetett, hogy a szívével vannak problémák, azonban kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint azt bárki gondolta volna. Az orvosok szívelégtelenséget diagnosztizáltak nála. Ám Emese még ekkor is kedvese mellett volt, segítette, ápolta, aztán hirtelen eltűntek egymás életéből. Legalábbis a külvilág számára.

A Bors nemrég megkereste Emesét, hogy választ kapjon a kérdésre: miért nem láthatjuk mostanában együtt a sztárpárt?  A válasz azonban nem volt túlzottan egyértelmű…

Már korábban megbeszéltük, hogy nem nyilatkozunk arról, ami velünk történik

jelentette ki Emese, aki azóta sem kívánt foglalkozni a körülötte felreppent pletykákkal. A szemfülesebbek azonban kiszúrták egy újabb jelét annak, hogy zátonyra futhatott a kapcsolatuk.

Férfiak társaságában bulizott

A minap Béres Anett több sztorit is megosztott arról, hogyan buliztak péntek este Emesével. Mint ismeretes, a két celeb már régóta jó barátságot ápol egymással, így nem meglepő, hogy az estét is együtt töltötték Rakonczai Imre koncertjén. Persze megadták a módját, mindketten elegánsan érkeztek meg a buliba: Emese egy rózsaszín, mélyen dekoltált ruhában mulatott, ami bizony vonzhatta a férfitekinteteket. Ezt támasztja alá az a videó is, amit közzétett Anett, hiszen a légtornász két férfival látható rajta, ahogy jót beszélgetnek, s élvezik egymás társaságát. Intit viszont bárhogy kerestük, nem találtuk meg egyik videón sem, semmilyen jel nem mutatott arra, hogy Emesével együtt szórakozott volna.

Jogosan teszik hát fel a rajongók a kérdést: valóban szakított a sztárpár?

 

 

Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan üzent G.w.M Kulcsár Edinának

Nyilvánosan üzent G.w.M Kulcsár Edinának

Tóth Andi levetkőzött, nem sokat bíz a képzeletre - fotó

Tóth Andi levetkőzött, nem sokat bíz a képzeletre - fotó

„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

Céline Dion ismerőse megtörte a csendet, így van most az énekesnő

Céline Dion ismerőse megtörte a csendet, így van most az énekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás