Feltettük a kérdést Papp Szabinak: mikor nősz már fel?

A Sztárban Sztár zsűritagjával majdnem lehetetlen komolyan beszélgetni.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.02.26.
Módosítva: 2023.02.26.
sztárban sztár TV2

Papp Szabi tagadhatatlanul egyedi és egyben utánozhatatlan jelenség. Sokan kedvelik zenészként és persze az sem véletlen, hogy évadok óta ott ül a Sztárban Sztár zsűriszékében. Ő amolyan bohém hangulatfelelős, aki nem mellesleg valahogy megmaradt örök gyereknek. A Bors a napokban kapta el néhány szóra a Supernem frontemberét, és ha már így alakult, feltették neki a kérdést: Mikor nősz már fel? 

Fotó: Facebook

„Figyelj! Eddig még nem sikerült felnőnöm, szóval kapkodni már nem fogok… Olyan lettem, amilyen, és szerintem már igy is maradok. Igazából negyvenéves koromtól kezdtem el magamat igazán jól érezni. Addig is elvoltam, de akkor valahogy minden más lett.”

Valójában én egy huszonéves hülyegyerek maradtam.

„Ugyanazok a dolgok szórakoztatnak, vagyis élvezem, hogy negyvenhét éves lettem. Nagyon nem érzem magam annyinak, de nem is foglalkoztat ez a kérdés” – mondta a Sztárban Sztár szünetében Papp Szabi, aki persze mindamellett, hogy egy bohém figura, felelőségteljes apuka is. 

Fotó: Batori Gabor / Facebook

„A kislányom egyébiránt ugyanezt mondja mindig. Megjegyzi, hogy egyáltalán nem úgy viselkedem, ahogy a korombéliek és nem is úgy nézek ki. Szerintem ez kedves tőle… Nálunk a családban is ilyen a hangulat, és emiatt is nagyon szerencsésnek érzem magam” – tette hozzá a zenész, aki azt is elismerte, hogy odahaza nem éppen szigorú a gyermekeivel. „Én ebben a műsorban vagyok szigorú! Persze azért otthon próbálok következetes lenni, hiszen a két gyermekünket föl kell nevelni tisztességesen. Az a cél, hogy jó emberek legyenek. A mai világhoz elengedhetetlen, hogy azért egy kicsit komolyan is vegyük magunkat, de igyekszem a legkevesebb részt ráterhelni a családomra és a mindennapjaimra” – tette hozzá a Borsnak Papp Szabi

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás