Tóth Andi Oláh Ibolyáról: Nehéz bírálnom a példaképemet





A Sztárban Sztár zsűrijében múlt vasárnap debütált Tóth Andi. A fiatal énekesnő nagyon élvezte az első élő show-t és betartotta ígéretét, miszerint szigorú ítész lesz. De van egy versenyző, akitől reményei szerint csak jó produkciókat lát majd, mert nem akarja bírálni. Tóth Andi nagyon felnéz Oláh Ibolyára, akivel hasonló az életútjuk.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.02.25.
Módosítva: 2023.02.26.
Tóth Andi példakép Őszinte vallomás sztárban sztár

Tóth Andi korábban bevallotta, kissé aggódik új szerepétől, hiszen hiába van 7 éves rutinja a színpadon, nagyon fiatal. Ennek ellenére abban is biztos volt, hogy párjával ellentétben ő nagyon szigorú lesz, mert szerinte bár ez egy szórakoztató műsor, nincs helye benne a bratyizásnak.

Tóth Andi őszinte véleményt fogalmazott meg Oláh Ibolyáról Fotó: Markovics Gábor


 

Nehéz bírálat

Vidám és megható produkciókkal indult a műsor új évada, minden versenyző odatette magát. A TV2 felkérésére hosszú idő után újra televíziós szereplést vállaló Oláh Ibolya utolsóként lépett színpadra. A Megasztár egykori versenyzőjének Freddie-t kellett alakítania, amit láthatóan nagyon komolyan vett, és nagyon jó produkciót tett le a zsűri elé. Marics Peti láthatóan zavarban volt, amikor véleményt kellett mondani a húsz éve befutott, jellegzetes hangú énekesnőről  írta a Bors.

Hát itt most nemcsak az a vicces, hogy fele akkora vagy, mint a Freddie, hanem az is, hogy egyáltalán én fogok véleményt nyilvánítani neked

– kezdte értékelését a ValMar énekese.  – Én köszönöm, hogy egyáltalán elmondhatom a véleményemet, köszönöm, ha meghallgatsz. Ez nem volt kis feladat, attól függetlenül, hogy mégis közelített a hangszínedhez. A Freddie két méter, te 1,50, de nagy feladatot ugrottál meg!

 

Oláh Ibolya Freddie bőrébe bújt Fotó: Máté Krisztián / Ripost

 

Tóth Andi példaképe

Végül Ibolya produkciója nyerte el leginkább a zsűri és a közönség tetszését, őt hirdették ki napi nyertesnek. Tóth Andi az első élő show után megkönnyebbülve értékelte a látottakat. Az újonnan debütált zsűritagtól azt kérdeztük, milyen érzés véleményt mondani a nála idősebb őstehetség versenyzőről.

– Jaj, ez a legnehezebb – kezdte a Borsnak Tóth Andi.  – Oláh Ibolya hangja, tehetsége, az valami csoda. Ő a példaképem, a hősöm. Ráadásul hasonló az életutunk, nehéz gyermekkor, megosztó személyiség… Éppen ezért rettegek attól, hogy nem úgy alakul egy utánzása, mert nehéz bírálnom őt. De az első produkciója is nagyon jó volt, pedig nagyon nehéz elrejtenie a hangját, annyira jellegzetes. Szóval tudom, hogy minden előadásba beletesz majd mindent, kemény nő!





 





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás