Ilyen volt, amikor Oláh Ibolya neccharisnyában lépett színpadra – Fotó!





Az énekesnő a Sztárban Sztár műsorában most újra a figyelem középpontjában van, de a rajongóknak hiányzik a régi megasztáros Oláh Ibolya.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.21.
dögös

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Oláh Ibolya közel 20 éve berobbant a köztudatba, és nemcsak a hangjával, de a sokszor nyers, őszinte stílusával is belopta magát a tévénézők szívébe. Bár az élet úgy hozta, hogy a Megasztár képzeletbeli dobogójának legfelső fokáról lecsúszott, második helyezettként is elhalmozták lehetőségekkel, amivel olykor vagy tudott élni, vagy már túl sok volt neki... Egy korábbi interjúban is elmondta, vegyes érzelmekkel emlékszik erre az időszakra, mely meghatározta az akkori jelenét, a jövőjét pedig halványan előrajzolta. Úgy fogalmazott, kicsúszott a talaj a lába alól, és hiába vették jó emberek körül, mégsem tudta kihasználni a lehetőségeit – idézi fel az énekesnő szavait a Bors.

Ibolya most hétről hétre bizonyíthat a Sztárban Sztár színpadán (Fotó: Bors)

A kezdetekkor nehezen kezeltem az érzelmeimet. Talán nehéz elhinni, de visszagondolva: az ismertség először sokkal megrázóbb dolognak tűnt, mint Tiszadobon takarítani.

Talán az egyszerűségben van a titok. A dolgok túl komplexek lettek a műsor alatt, s habár éreztem, hogy jó emberek vesznek körül, mégsem tudtam igazán élni a lehetőségeimmel, kicsúszott a talaj a lábam alól – mesélte alig egy éve az énekesnő, aki a tehetségkutató után sem vonult vissza a színpadtól, de a nyilvánosság elől igen. A rajongói viszont nem felejtették el, várták, hogy újra láthassák azt az Ibolyát, akit a Megasztár első szériájában megismertek. A mosolygós, önfeledt énekesnőt, aki ha kellett, neccharisnyában, magas sarkúban és sortban állt színpadra, de vagányságával is rendre elvarázsolta a nézőket.

Talán pont jókor jött most az életébe a Sztárban Sztár, ahol ismét meg tudja mutatni színes egyéniségét. Talán még az alábbi fotón szereplő dögös, vagány lányt is feleleveníti a műsor:

Ibolya a Megasztár élő show-jában (Fotó: Bors-archív)

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás