Így történt a csattanás, a kiállításról beszélt a magyar válogatott focista

A válogatott csatár szerint előre aláírták volna a döntetlent Hollandia ellen. Csoboth Kevin csereként beállva tett rengeteget azért, hogy esetleg megnyerjük a meccset.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.12. 09:00
Magyarország Hollandia Csoboth Kevin

Csereként beállva tett rengeteget a Magyarország-Hollandia Nemzetek Ligája-meccsen Csoboth Kevin. A foci-Eb-n a skótok ellen győztes gólt szerző csatár a 65. percben vezetésnél állt be, majd nem sokkal később róla állították ki a világ egyik legjobb védőjét. Pechünkre a hollandok emberhátrányban tudtak egyenlíteni a magyar válogatott ellen.

magyar válogatott
Kulcspillanat a magyar válogatott meccsén: Csoboth Kevint elkaszálja Virgil van Dijk (Fotó: Origo)

Csobothot azért küldte pályára Marco Rossi, hogy a kontrákban segítsen. Ez össze is jött, a 79. percben a már sárga lapos Virgil van Dijk a megugró csatárt csak buktatni tudta, jött is a piros. 

„Tudtam, hogy a kontrákból lehet esélyünk. Amikor elfutottam, akkor Van Dijk elkésett, ütemet tévesztett, s már csak buktatni tudott”

– mesélte Csoboth, aki nem felhőtlenül örül az egy pontnak.

A meccs előtt aláírtuk volna a döntetlent, de így, hogy emberelőnyben kaptuk a gólt, így frusztráló.

Így nyerhet a magyar válogatott Boszniában

Marco Rossi együttese hétfőn Boszniában (20.34, M4 Sport) lép újra pályára a Nemzetek Ligájában. Csoboth szerint adva van az alaptaktika a meccsre.

„Teljesen más meccs lesz, mint a hollandok elleni volt. Itthon nem tudtuk feltörni a bosnyákokat. Ha kint vezetünk az elején, akkor lehet lehetőségünk a kontrákra”

– mondta a svájci St. Gallen játékosa.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás