Marco Rossi az asztalra csapott, a kritikusainak üzent

A fociválogaott szövetségi kapitánya szerint a nagyok ellen ennyit tudunk játszani. Marco Rossi a hollandok elleni meccs után kiemelte, valamit letett már az asztalra.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.12. 05:45
fociválogatott Hollandia Marco Rossi

Fantasztikus döntetlent ért el a magyar fociválogatott Hollandia ellen a Nemzetek Ligájában. Az 1-1 után Marco Rossi nem csak pozitívumokról beszélt, a szövetségi kapitány szerint vannak olyanok, akiknek nem tetszett, hogy a megszokottnál többet védekezett a válogatott.

 

Marco Rossi
Marco Rossi védekező taktikát választott Fotó: Origo

Mindenki szeretne úgy játszani, mint a legjobb csapatok, de ez top játékosokkal megy csak. Mi tudunk harcolni, tudunk futni, van két-három elég jó játékosunk és egy topjátékosunk. Ezen nem felháborodni kell, hanem reálisan gondolkodni. Több mint hat évet túlélni ennyi kritika között az kemény, de ez azért van, mert a stábommal letettünk valamit az asztalra

- idézi az Origo a kapitány M4 Sportnak mondott szavait.

Marco Rossi sajnálja a hollandok gólját

A kapitányt az is bosszantja, hogy a gólt már emberelőnyben kaptuk.

„A mentalitással minden rendben volt, a fiúk küzdöttek minden labdáért. Úgy döntöttünk, hogy védekezőbb felállást választunk, de ilyen ellenféllel szemben ezt muszáj. Nem szeretek ennyit védekezni, de ez lehet a jó stratégia, a játékosok megmutatták, hogy ez működhet, akár jobban is.

 Nagyon erős volt az ellenfél, mondtam, hogy a rögzített helyzeteket el kellene kerülni, a második félidőben ezt már nem sikerült, ebből is kaptunk gólt, pont akkor, amikor többen is voltunk.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás