„Nekem kellett fizetni mindent” – ilyen volt a magyar válogatott éjszakája a nagy siker után

A Skócia elleni egygólos siker másnapján a meccs győztes góljának szerzője, Csoboth Kevin nyilatkozott az újságírónak Weiler Im Allgäuban a labdarúgó-Európa-bajnokságon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
Csoboth Kevin foci Eb 2024 magyar válogatott

A magyar válogatott Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával 1-0-ra verte Skóciát az A csoport utolsó körében, és ezzel megszerezte a harmadik helyet. Maradt esélyünk a továbbjutásra, ám a többi csapat kezében van a sorsunk. Csoboth Kevin hétfőn elmondta, tavasszal, amikor Újpesten kispadra szorult, nem adta fel, azért dolgozott, hogy a magyar válogatottba is visszakerüljön.

CSOBOTH Kevin
Csoboth Kevin volt a skótok elleni meccs hőse Fotó: Koszticsák Szilárd

„Nem adtam fel, mindenképpen szerettem volna bekerülni a keretbe és az Újpestbe, örülök, hogy itt lehetek. Továbbra sem fogtam fel a történteket, tegnap a buszon ezerszer visszanéztem, a hideg ráz ki, ami történt, a legfontosabb a győzelem, bárki rúghatta volna a gólt. A kapufánknál tudtam, hogy lesz még helyzetünk, örültem, hogy a másodikat gólra tudtam váltani. Apám azt mondta, jót érez, és ez be szokott válni. Sajnálom, hogy nem voltak itt, nem élték át a helyszínen ezt az élményt. Buszon jöttünk vissza Stuttgartból, kaptam folyamatosan a zrikát, első gólos vagyok, két kúton megálltunk, és enyém volt a csekk az első gól miatt. Matekoztunk és vártunk, nem tudtunk mást csinálni a buszon, de ez majd jön magától, meglátjuk, mire volt elég ez a győzelem. Sok üzenetet kaptam, megpróbálok mindenre válaszolni” – mondta Csoboth Kevin.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás