Ijesztő dolgot mondott Lisztes Krisztián csapatáról a világbajnok

Toni Kroos szerint az Eintracht Frankfurt focicsapata nyeri az Európa-ligát. Lisztes Krisztián együttesével még a Ferencvárosnak is össze kell csapnia.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.10.18. 11:00
Módosítva: 2024.10.18. 11:26
labdarúgás európa liga Toni Kroos Ferencváros

Merész jóslatra vállalkozott Toni Kroos visszavonult német válogatott labdarúgó. A játéktól a 2024-es Eb-n elköszönő világbajnok középpályás az Európa-ligáról beszélt.

Kroos (balra) és Szoboszlai nagyokat csatáztak a középpályán
Kroos a magyarok ellen is játszott az idei Eb-n – Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet

Fabrizio Romano átigazolási szakértő Instagram-bejegyzésében arról kérdezte követőit: vajon ki nyeri az Európa-ligát ebben a kiírásban? Toni Kroos tömör és egyértelmű válasza: 

A Frankfurt!

2014 német világbajnok labdarúgója úgy elemez, kedvence, az Eintracht a villámgyors Omar Marmoush révén átütő támadásokat vezet, és az első adandó alkalommal tüzel – olvasható a Bild-ben. 

A Frankfurt nem először végezne a sorozat élén, 2022-ben meg is nyerték az Európa-ligát, a döntőben a skót Rangers FC-t legyőzve.

A német csapattal januárban a Fradinak is össze kell csapnia, a Lisztest Krisztiánt bő játékoskeretében tudó Eintracht Frankfurt odahaza fogadja a magyar együttest, amely eddig nem jeleskedik, hiszen az Anderlechttől és a Tottenham Hotspurtól egyaránt 2-1-re kikapott. 

 

Bundesligát nyerhetnek

A frankfurtiak akár a bajnoki címre is esélyesek, október hetedikén például 3-3-at értek el a Bayern München elleni találkozón, és jelenleg a 14 ponttal éllovas bajorok mögött (13 pont) a harmadik helyen tanyáznak. 



 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás