Pocsék sorozatban a Fradi, egy éve nem volt ilyen mélyen a csapat

A Paks elleni vereséget követően Kubatov Gábor elnök is szomorúan üzent. A Fradi egy hét alatt négy meccséből hármat elveszített.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.07. 15:30
Ferencváros Paks vereség

Már a labdarúgó-NB I-ben sem hibátlan a Ferencváros. Pascal Jansen, a zöld-fehérek nyáron érkezett vezetőedzője eddig arra lehetett büszke, hogy hazai fronton az összes meccsét megnyerte a csapat. Ennek vasárnap vége szakadt, a Paks a kupadöntő után a bajnokságban is legyőzte riválisát, Bognár György együttese 3-1-re nyert. A fradisták mentségére a tabellát még mindig vezetik.

Fradi
Tosin Kehinde és a Fradi is csődöt mondott Pakson Fotó: Nemzeti Sport

Kubatov Gábor klubelnök is szomorúan posztolt Paksról.

Elveszett a veretlenség

- írta a Fradi első embere.

Pocsék sorozatban a Fradi

A zöld-fehér gárda rosszul zárta a válogatott szünet előtti időszakot. Négy meccséből hármat is elveszített: az Európa-ligában az Anderlecht és a Tottenham is 2-1-re verte a Ferencvárost, a bajnokságban a paksi vereség mellett a Puskás Akadémiát győzte le az FTC 3-0-ra. Ilyen rossz sorozatban legutóbb 2023-ban volt a csapat.

Tavaly novemberben Dejan Sztankovics vezetésével sorrendben négy meccsen maradtak nyeretlenek (két döntetlen és két vereség). Ennél is gyengébb formában volt Sztanyiszlav Csercseszov alatt a csapat 2023 februárjában, amikor zsinórban 7 nyeretlen összecsapást hoztak össze: akkor tétmeccsen öt vereség és két döntetlen volt a mérleg.

A zöld-fehér gárda a válogatott szünet után október 20-án a Fehérvárt fogadja az NB I-ben, majd október 24-én a francia Nice érkezik az Európa-liga főtábláján.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás