Súlyos Fradi-milliókról dönt a Bajnokok Ligája csúcsmeccse

Szombaton rendezik a Real Madrid–Borussia Dortmund döntőt a Bajnokok Ligájában. Kiderült, hogy a Ferencvárosnak nagyon nem mindegy, ki nyeri meg a spanyol és a német gárda csatáját.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
Bajnokok Ligája Fradi sportfogadás díjazás

Magyar szempontból a következő BL-szezont is meghatározhatja a Bajnokok Ligája szombati fináléja. A londoni Wembley Stadionban a Real Madrid és a Borussia Dortmund csap össze egymással (21.00, M4 Sport), és mostanra kiderült, a Ferencvárosnak az jönne jól, hogy ha a spanyolok hódítanák el a trófeát 15. alkalommal is.

Fotó: UEFA.com

A Ferencváros számára arról dönt a meccs, mikor kezdődik a nyári menetelés. Ha a Real Madrid nyer, akkor a zöld-fehérek a második körben csatlakoznak a BL-selejtezőhöz, amennyiben a németek, akkor már rögtön az elsőben. Mindkét esetben kiemelt lenne a Fradi, s az ellenfeleket elnézve nem szabadna gondot okozniuk a párharcoknak (ezt mondtuk tavaly a Klaksvík elleni párharcra is, ezért is fájó volt a feröeriek 3-0-s sikere).

1. kör, nem kiemelt csapatok: C Virtus (San Marinó-i), Dinamo Batumi (grúz), Dinamo Minszk (fehérorosz), FC Differdange 03 (luxemburgi), FC Struga (macedón). FK Borac Banja Luka (bosnyák), FK Decic (montenegrói), FK Panevezys (litván). Hamrun Spartans (máltai), KF Egnatia Rrogozhine (albán), Larne FC (északír), NK Celje (szlovén), Ordabaszi Simkent FK (kazah), UE Santa Coloma (andorrai), Vikingur Reykjavík (izlandi)

2. kör, nem kiemelt csapatok: FC Ballkani (koszovói), FCSB (román), Flora Tallinn (észt), HJK Helsinki (finn), Jagiellonia Bialystok (lengyel), KÍ Klaksvík (feröeri), Lincoln Red Imps (gibraltári), Petrocub Hincesti (moldáv), Pjunik Jereván (örmény), RFS Riga (lett), Shamrock Rovers (ír), The New Saints (walesi)

A Bajnokok Ligája díjazása jóval magasabb, mint a többi európai kupáé, komoly milliárdok folynának be a klub kasszájába, ha a Fradi ismét elérné a csoportkört.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás