„Vannak ötleteim” – Hamiltont világbajnok riválisával pótolná a Mercedes





Egyre inkább kacérkodik a Forma–1-es visszatéréssel Sebastian Vettel. A 36 éves pilóta két éve vonult vissza, ám a hírek szerint a Mercedesszel már több tárgyalást is lefolytatott.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.05.
Sebastian Vettel Mercedes forma-1 sportfogadás visszatérés

Sebastian Vettel mindössze 19 évesen mutatkozott be 2007-ben a Forma–1-ben és rögtön az első versenyén pontot szerzett. A Red Bull-lal aztán 2010 és 2013 között négy egymást követő évben szerzett világbajnoki címet, a Ferrarinál viszont hat év alatt egyszer sem tudott a csúcsra érni. Végül 2022-ben, az Aston Martintól vonult vissza.

Sebastian Vettel már a Mercedesszel való F1-es visszatérését tervezi Fotó: AFP

A most 36 éves Vettelnek azonban úgy tűnik, hogy hiányzik az F1, és a Sky Sportsnak nyilatkozva arról beszélt, hogy nem tartja elképzelhetetlennek, hogy visszatérjen a mezőnybe.

„A lehetőség ott van, hiszen nincs versenyzői ülésem, a kérdés viszont az, hogy én szeretnék-e versenyezni. Azt hiszem, ez a csomagtól függ. Nem azért vonultam vissza a Forma–1-ből, hogy visszatérjek, de azt is mondtam, hogy soha nem tudhatjuk, mi történik. Ez a kijelentésem még mindig megállja a helyét”

– nyilatkozott sejtelmesen Sebastian Vettel, az interjút az Origo szemlézte. A titkos esélyesnek a Mercedest emlegetik, ahol egy hely biztosan kiadó 2025-re, miután Lewis Hamilton jövőre a Ferrarihoz igazol. Érdekesség, hogy 2017-ben és 2018-ban Vettel volt a brit legnagyobb riválisa, ám mindkét évben végül Hamiltoné lett a világbajnoki cím, Vettelnek be kellett érnie az ezüstéremmel. A német pilóta már többször tárgyalt Toto Wolff-fal, a Mercedes csapatfőnökével, azonban erről is igyekezett visszafogottan beszélni.

Vannak ötleteim, de majd meglátjuk, hogy ezekből lesz-e valami. Azt hiszem, szükség lesz még néhány telefonbeszélgetésre, hogy többet megtudjak a Mercedes terveiről, de kétségtelen, hogy a mezőny egyik legjobb ülése vált szabaddá.

Hamilton lehetséges utódjaként szóba került már Max Verstappen, Carlos Sainz, Alexander Albon és Kimi Antonelli is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás