Szoboszlai üzent, itt látták Milák Kristófot





Szoboszlai Dominik rendkívül mozgalmasan indította 2024 első napjait, Gergely István, a Budapest Honvéd ügyvezető elnöke pedig elárulta, mit csinál most Milák Kristóf. A Metropol eheti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
Szoboszlai Dominik Milák Kristóf Fabio Carvalho liverpool úszás

Szoboszlai Dominik nagyszerűen zárta a 2023-as esztendőt: az RB Leipzignél alapember lett és Német Kupát tudott nyerni, ráadásul annak döntőjében gólt tudott szerezni. A nyáron 70 millió eurót (26 milliárd forint) sem sajnált érte a Liverpool, ahol rögtön a kezdőcsapatba verekedte magát, az angol élvonalban pedig azóta szinte kirobbanthatatlan onnan. A magyar labdarúgó-válogatottat pedig csapatkapitányként vezette ki a nyári Európa-bajnokságra. Nem véletlen, hogy a 23 éves futballista boldogan üzent az Instagramján az előző évet összegezve. „Történelmi volt 2023. Fejlődünk tovább!” – írta angolul Szoboszlai Dominik.

Az viszont már biztos, hogy januártól kezdődően egy új riválisa lesz a középpálya közepén, a klub ugyanis visszarendelte az Lipcséhez kölcsönadott Fabio Carvalhót. Ez viszont nem a nagyszerű teljesítménye miatt következett be, éppen ellenkezőleg, a 21 éves játékos nem hozta a tőle elvárható játékot, ezért rendkívül kevés játéklehetőséget kapott az ősszel. „Hamar beilleszkedett, de mindkét fél többet várt ettől az időszaktól, különösen maga Fabio a játékidőt tekintve. Csakhogy a keretünk és a posztján szereplők teljesítménye alapján ezt nem garantálhattuk neki” – mondta Rouven Schröder lipcsei sportigazgató.

A „Milák Kristóf-szappanopera” pedig 2024-ben is folytatódik. A olimpiai bajnok sportoló bő hét hónappal a párizsi játékok kezdete előtt továbbra sem edz a medencében, a Budapest Honvéd ügyvezető elnöke, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdakapus, Gergely István elárulta, a 23 éves sportoló már készül a folytatásra, és hamarosan újra úszni láthatjuk. „Annyit tudok mondani, hogy ő már edz. Vízben még nem volt, de szárazföldi edzéseket tart, gyógytornára jár. A napokban a vizes edzéseket is valószínűleg elkezdi” – nyilatkozta a Sportrádiónak Gergely István.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Szoboszlaival megint megtörtént Liverpoolban, így reagált a magyar focista

Szoboszlaival megint megtörtént Liverpoolban, így reagált a magyar focista

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Orbán Williről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Orbán Williről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás