Gécsek-hasonmás kisérti Szoboszlait, Böde bátyja szárnyal a csapatában





Gécsek Fanni-hasonmás hódít Liverpool-mezben a Tiktokon, az új Szoboszlai Dominik Dániában szerzett fontos gólt, Böde Dániel bátyja, István pedig már több mint 700 gólt lőtt Madocsán. A Metropol e heti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.17.
Szoboszlai Dominik Gécsek Fanni böde dániel Madocsa Németh Hunor

A Liverpool szurkolói kiszúrták, hogy Szoboszlai Dominik volt barátnője, Gécsek Fanni kísérteties hasonmása tűnt fel a Tiktokon. A közel 160 ezres követőbázissal bíró Sophie Watson ráadásul Liverpool-mezben szerepelt a legutóbbi videójában, úgy tűnik, nagy kedvence a focicsapat, így a magyar válogatott csapatkapitánya is.

Szoboszlai még csak 23 éves, azonban Dániában már pallérozódik az utódja. A Köbenhavn U19-es együttesének egyik kulcsembere a mindössze 16 éves magyar tehetség, Németh Hunor. A fiatal játékos alaposan kivette a részét a dán csapat utolsó ifjúsági Bajnokok Ligája-összecsapásából. A Köbenhavn 6-0-ra győzte le a Galatasarayt, ezzel csoportelsőként továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba. Németh az alakulat negyedik gólját szerezte. A hatalmas tehetségnek tartott fiatal magyar labdarúgót egyébként ugyanaz az ügynökség, az EM Sports képviseli, amely Szoboszlai ügyeit is intézi. A liverpool.com állítása szerint a vörös mezes topcsapat figyelemmel kíséri Németh teljesítményét, így elképzelhető, hogy egy napon egy klubcsapatban játszhat majd a magyar válogatott csapatkapitányával.

Böde Dániel bátyja, ifjabb Böde István pedig hasonló gólérzékenységgel van megáldva, mint a Paks támadója. Böde István jelenleg a megyei III. osztályú Madocsában játszik, nemrég pedig átlépte a 700 gólos álomhatárt, tétmeccsen jelenleg 709-nél tart. A Paksi Atomerőműben hőkezelőként dolgozó 41 éves férfi még élvezi a játékot, és mindenképpen szeretne még testvérével egy csapatban játszani: „Az a vágyam, hogy a társaságában gyártsam tovább a gólokat madocsai színekben… A nyolcszázadik még messze van, de nem adom fel” – nyilatkozta Böde István.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás