„Ha keményebben és jobban dolgozik” – A Liverpool edzője elismerte, baj van Szoboszlaival





Az angol Ligakupa elődöntőjébe jutásáért játszik ma, azaz szerda este (21:00, Match 4) a Liverpool, amely a West Ham Unitedet fogadja. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón ismét kiemelt téma volt Szoboszlai Dominik formája.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.20.
Pepijn Lijnders Szoboszlai Dominik Liverpool Ligakupa west ham united

Továbbra is rendkívül sűrű a Liverpool naptára, a múlt hétvégi Manchester United elleni bajnoki rangadó után szerda este a West Ham Unitedet fogadja (21:00, Match 4) az angol Ligakupa negyeddöntőjében.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik elődöntőhöz segítheti a Liverpoolt (Fotó: Jon Super)

A Liverpoolnak remek esélyei vannak a végső győzelemre, legnagyobb riválisai (Arsenal, Manchester City) már kiestek a sorozatból, az elődöntő eddigi mezőnyét a Chelsea, a Fulham és a másodosztályú Middlesbrough adja. A Magyar Nemzet kiszúrta, hogy a találkozót megelőzően ezúttal a klub másodedzője, Pepijn Lijnders tartott sajtótájékoztatót, ahol beszélt Szoboszlai Dominikról is, aki egyre több kritikát kap az elmúlt hetekben mutatott teljesítménye miatt.

Örülünk, hogy máris nagy hatást gyakorolt, tudjuk, mire képes 

– idézte a Liverpool hivatalos oldala Pepijn Lijnderst. „Az egyetlen módja, hogy visszatérjen a korábbi színvonalhoz, hogy keményebben, jobban dolgozik. Ritmusban van, mert folyamatosan játszik. Nem állítom, hogy eddig nem csinálta jól ezeket a dolgokat, értsétek jól, amit mondok. Karakteres játékos, aki meg akarja mutatni, hogy fontos a csapatnak. Amíg ezt így folytatja, amíg harcol, és a csapat is stabil lesz körülötte, akkor vissza fog térni a legjobbjához. De már láthattuk, mit tud, és tudjuk, hogy szükségünk van rá.”

Lijnders azt is kiemelte, hogy ezen a nyáron a 19-szeres angol bajnok teljesen átreformálta a középpályáját, ami miatt nem szabad rögtön türelmetlennek lenni. 

Az előző idényben mindenki azt mondta, hogy meg kell újítani a középpályánkat, új fiúkra van szükségünk. Most itt vannak ezek a srácok, és néhányuknak mindig lesznek keményebb időszakok a szezonban. Egyszerűen csak örülünk, hogy itt van velünk.

Szoboszlai ugyan a kupasorozatokban többnyire a kispadon foglal helyett, ám eddigi legszebb találatát éppen a Ligakupában lőtte, szeptember 27-ét egy bombagólt akasztott a Leicester kapujába.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás