Nagy veszélyre figyelmeztet a Fradi legendája, ezért kell vigyázni Szerbiában





Sokan előre elkönyvelik a Ferencváros győzelmét a csütörtöki kupameccsen.



Megosztás
Szerző: SzS
Létrehozva: 2023.11.29.
Módosítva: 2023.11.29.
Csukaricski Ferencváros Szerbia

Rossz formában készül a Ferencváros a Konferencialiga csoportkörének ötödik fordulójára. A gárda a négyesben az eddig pont nélküli Csurkaricski otthonában lép pályára (21.00, M4 Sport), és a továbbjutáshoz kötelező megnyernie a találkozót. 

A Csukaricski elleni hazai meccs után idegenbeli rangadóra megy a Fradi
Budapesten 3-1-re nyert a csapat a Csukaricski ellen Fotó: Ladóczki Balázs/Origo

A Ferencvárossal 1975-ben KEK-döntős Rab Tibor szerint igenis nagyon komolyan kell venni a találkozót, ugyanis több okból is veszélyesek a szerbek.

Harcias házigazda vár a Fradira, mivel eddigi négy meccsén egy fia pontot sem szerzett, tehát kötelességének érzi a javítást

– mondta a Metropolnak Rab, aki nem felejti, szeptemberben a Csukaricski vezetett is Budapesten, végül az FTC nyert 3-1-re.

– Az efféle csapatok a legveszélyesebbek, tudniillik ennyi kisiklás után nincs teher a vállukon. Ráadásul nálunk továbbra is hiányzik a gólzsák Varga Barnabás. Helyettese, Alekszandar Pesics is képzett center, de más típusú. Nem csak arra kellene várnia, hogy kiszolgálják, tevékenyebben illene részt vennie a mezőnymunkában – tanácsolta Rab.

Rab Tibor 1974 és 1986 között volt a Fradi alapembere

Amúgy Pesics még Crvena Zvezda-játékosként összesen három gólt lőtt a Csukaricskinek, továbbá az FTC-edző, Dejan Sztankovics előtt is nyitott könyv az 5. forduló csütörtöki riválisa: eddigi szakvezetői pályafutása során hét meccsen hét győzelmet jegyez a belgrádiakkal szemben. Jöhet a nyolcadik!

Az F csoport állása

1. Fiorentina 8 pont (11-4)

2. Ferencváros 6 pont (6-4)

3. Genk 6 pont (5-3)

4. Csukaricski 0 pont (1-12)

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás