RETRO RÁDIÓ

Dupla balhé, feszültségből sem volt hiány a magyar–szerb rangadón

A magyar labdarúgó-válogatott igazi ki-ki összecsapáson aratott 2-1-es sikert Szerbia ellen. A rangadó nem múlt el balhék nélkül, Alekszander Mitrovics a magyar szurkolókkal, Kalmár Zsolt pedig Vanyja Milinkovics-Szaviccsal szólalkozott össze.Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.10.15.
Módosítva: 2023.10.15.
feszültség Alekszander Mitrovics Kalmár Zsolt Szerbia magyar labdarúgó-válogatott

Megismétlődött a szeptemberi belgrádi eredmény, a magyar labdarúgó-válogatott Budapesten is felülkerekedett Szerbián, Varga Barnabás és Sallai Roland találatával 2-1-es győzelmet aratott. A mérkőzés tétje végig érezhető volt a pályán, nem is múlt el balhék nélkül az összecsapás.

Kőkemény mérkőzésen győzött a magyar labdarúgó-válogatott

Először a találkozó 82. percében Kalmár Zsolt és Vanyja Milinkovics-Szavics szólalkozott össze. A szerbek kapusa egy kijövetel után ütközött a Fehérvár játékosával, aki ezután csendre intette a hálóőrt, aki jelezte, kint megbeszélhetik a nézeteltéréseket. A lefújást követően ismét egymásra találtak, a végén Kalmár nevetett, ez viszont csak az eredményre vonatkozik, a csetepatéért mindketten sárga lapot kaptak, Kalmárnak ez viszont már a második volt, ezzel pedig biztosan lemarad a Litvánia elleni találkozóról.

A mérkőzés hajrájában az egyébként is heves vérmérséklettel bíró Alekszander Mitrovicsnak sikerült megtalálnia a magyar szurkolókat. Egy elrontott lehetőséget követően először csak mutogatott a tábornak, majd pár másodperccel később csendre is intette őket. Mitrovics gesztusát néhány perc múlva Dusan Tadics bánthatta egy szögletnél. A 28 éves támadó a lefújást követően viszont lenyugodott, és nem győzte dicsérni a stadionban uralkodó hangulatot.

Nagyszerű hangulat volt az egész meccsen. Természetesen, ha vesztésre állsz, más emberként viselkedsz, de az egész légkör elképesztő volt. Remélem, hasonlóban lesz részünk a következő mérkőzésünkön is: a szurkolás és a pálya is tökéletes volt a futballhoz

 – nyilatkozta az NB1.hu-nak Alekszander Mitrovics.

A magyar válogatott következő ellenfele Litvánia lesz, amennyiben Szoboszlai Dominikék újabb győzelmet aratnak, azzal biztossá válik a jövő évi Eb-re való kijutás.

 

Ezeket olvastad már?
Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a legendás hátvéd

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a legendás hátvéd

Reagált az óriási botrányra az Újpest edzője

Reagált az óriási botrányra az Újpest edzője

Gulácsi és Orbán el van átkozva a Bayern München ellen

Gulácsi és Orbán el van átkozva a Bayern München ellen

Súlyos balesetet szenvedett Sir Alex Ferguson

Súlyos balesetet szenvedett Sir Alex Ferguson

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás