Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, áll a bál az ellenfélnél





Aggódhat a szerb labdarúgó-válogatott a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezők előtt, a legjobb formában lévő csatáruk, Alekszander Mitrovics ugyanis óriási balhét csapott együttesénél, a Fulhamnél.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.24.
Alekszander Mitrovics Fulham Szerbia Marco Rossi magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezője Szerbia ellen lesz majd szeptember 7-én. Miközben Marco Rossi sorra kapja a jó híreket (Kerkez Milos, Nego Loic és Szoboszlai Dominik is erősebb csapatba került), addig a szerbek legjobb csatárja, Alekszander Mitrovics óriási balhét csapott ki Angliában.

Alekszander Mitrovics úgy döntött, többet nem fog játszani jelenlegi csapatában, a Fulhamben – Fotó: AFP

A 28 éves támadót a szaúdi al-Hilal szeretné megszerezni, amely mesés fizetéssel csábítja a centert. Mitrovics és a klub között meg is született a megállapodás, azonban jelenlegi csapata, a Fulham nem szeretné elengedni és már két arab ajánlatot is visszautasított. Mitrovics erre pedig annyira megsértődött, hogy közölte, többet nem fog pályára lépni a Fulham színeiben.

Ez nem egy ideális forgatókönyv. A következő mérkőzésen nem fog pályára lépni, jelenleg nem edz a csapattal

– nyilatkozta róla Marco Silva, a Fulham vezetőedzője. „Néha a játékosok individuális döntéseket hoznak” – tette hozzá a portugál szakember.

A helyzet tehát korántsem rózsás a szerbeknél, másik csatáruk, Dusan Vlahovics jövője szintén bizonytalan, a Juventus befejezőjét a Paris Saint-Germain és az Aston Villa nézte ki magának.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás