Kőkemény agresszió, súlyos eltiltás fenyegeti a magyar válogatott riválisának sztárját

Alekszandar Mitrovics hősből antihőssé vált a Manchester United-Fulham FA-kupa negyeddöntőn, gólja után ugyanis kiállíttatta magát a támadó, agresszív fellépése a játékvezető ellen pedig hosszú eltiltást vonhat maga után.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.03.20.
labdarúgás Szerbia agresszió

Március 19-én, vasárnap a Manchester United a Fulhamet fogadta az FA-kupa negyeddöntőjében. A  vezetést kisebb meglepetésre a vendégek szerezték meg Alekszandar Mitrovics révén, aki később kétszer is közel járt a gólhoz. A hazaiak azonban egy tizenegyessel egyenlítettek, amin alaposan felhúzta magát a szerb támadó.

Aleksandar Mitrovicnak nem először borult el az agya Fotó: AFP

Mitrovics az ítélet befújása után először meglökte Chris Kavanagh játékvezetőt, majd ezt követően verbálisan durván megfenyegette. A United végül fordítani tudott, így bekerült a legjobb négybe, Mitrovics viszont komoly gondba kerülhet.

Agresszív viselkedése miatt akár tízmeccses eltiltással is sújthatják. Még a hazai vezetőedző, Marco Silva sem tudta megvédeni

Világos volt a döntés, ha a VAR is megvizsgálta. Mitrónak kontrollálnia kell ilyenkor az érzelmeit

 – mondta Marco Silva. „Azt még meg fogom nézni, hogy a korábbiakban is így büntették-e a hasonlóan viselkedő játékosokat, de nekünk ilyenkor kontrollálnunk kell az érzelmeinket.”

Mitrovics a magyar válogatott legnagyobb Európa-bajnoki selejtező riválisának, Szerbiának is az alapembere, 79 válogatott összecsapásán 52 gólt szerzett, a mostani, Litvánia és Montenegró elleni találkozókra is meghívót kapott.

A Fulhamben idén 25 tétmérkőzésen 12 gólt és négy gólpasszt jegyzett.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás