„Győzni jöttünk, mosolyogva megyünk haza” – Előre megmondta a magyar válogatott hőse





Nego Loic nem a levegőbe beszélt, amikor a szerbiai csoportrangadó előtt optimistán nyilatkozott. A belgrádi bravúr után érthetőn boldogan, mosolyogva értékelt.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.09.08.
Módosítva: 2023.09.08.
magyar válogatott Eb-selejtező Nego Loic Szerbia

Szerencsétlen öngóllal hátrányba került, de két perc alatt fordítva 2-1-re nyert Belgrádban a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata a Szerbia elleni idegenbeli bravúrral féltávnál lépéselőnybe került legnagyobb riválisa előtt az Európa-bajnoki selejtezők G csoportjának élén.

Nego Loic (jobbra) volt a magyar válogatott egyik legjobbja a szerbek ellen
Nego Loic (jobbra) volt a magyar válogatott egyik legjobbja a szerbek ellen     Fotó: MTI

A világsztárokkal teletűzdelt Szerbia elleni csütörtöki bravúr után a válogatott egyik legjobbja, Nego Loic érthetően jókedvűen nyilatkozott az M4 Sport közvetítésében.

– Ahogy előre megmondtam: győzni jöttünk, és sikerült is elérnünk, hogy mosolyogva menjünk haza. Ezért persze meg kellett küzdenünk, de 

küzdöttünk és sikerült! Úgy érzem, megérdemeltük a három pontot.

Az első félidőben jobban játszottunk, a másodikban sokkal inkább megszenvedtük a szerb válogatott nyomását. De ezt is sikerült kivédekeznünk. Ekkor együtt szenvedtünk a célért, és megtartottuk az eredményt. Meg akartuk szerezni a három pontot, meg is tettük, úgyhogy boldogan, mosolyogva térhetünk haza

– mondta elégedetten a Le Havre francia–magyar futballistája.

A G csoport állása

1. Magyarország 10 pont (7-1)

2. Szerbia 7 (6-3)

3. Montenegró 5 (3-4)

4. Litvánia 2 (3-7)

5. Bulgária 2 (2-6)

A magyar válogatott a következő játéknapon „szabadnapos”; Szoboszlai Dominikék vasárnap 18 órától felkészülési meccsen fogadják Csehországot a Puskás Arénában.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás