RETRO RÁDIÓ

Szoboszlai utat nyit, újabb magyar tehetségek kerülhetnek sztárcsapatokhoz

Szoboszlai Dominiket számos magyar tehetség követheti az európai labdarúgó topligákba.Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.09.06.
Szoboszlai Dominik menedzser Esterházy Mátyás

Szoboszlai Dominik és generációja sikeréből a jövő meghatározó magyar futballistái is profitálhatnak majd – mondta Esterházy Mátyás, a Liverpool játékosának ügynöke. Úgy véli, több olyan labdarúgó van az ügynökségüknél, akik Szoboszlaiékhoz hasonló utat járhatnak be. Kiemelte Gruber Zsombort (Puskás Akadémia), Kovács Patrikot (MTK), Pécsi Ármint (Puskás Akadémia) és Németh Hunort (FC Köbenhavn). Utóbbiról elmondta, már most egy nagyra értékelt európai tehetségről van szó, aki egy nagyszerű klubban szerepel.

Esterházy Mátyás, Szoboszlai Dominik
Esterházy Mátyás és Szoboszlai Dominik Fotó: Árvai Károly

A magyar válogatott játékosával, Bolla Bendegúzzal kapcsolatban a menedzser elárulta, nem volt reális esélye, hogy a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderersben megfelelő mennyiségű játékperchez jusson, ezért mindenképpen előrelépés számára, hogy kölcsönbe a svájci Servette-hez került.

„Svájcban hétről hétre bizonyíthat és az Európa-ligában is megmutathatja magát. Amennyiben minden jól alakul, akkor kijutunk az Európa-bajnokságra, ahol akár meghatározó játékos lehet, ez pedig alakítja majd a piaci lehetőségeit. A legfontosabb, hogy a klubjában megszokja a csütörtök-vasárnap ritmust, utána pedig az Eb-n is teljesítsen jól, akkor pedig előre léphet” – mondta Esterházy Mátyás.

Az Union Berlint erősítő Schäfer Andrásról Esterházy elmondta, nála jelenleg az a lényeg, hogy maximálisan felépüljön a sérüléséből, ne legyen probléma a lábával. Ugyancsak a cég ügyfele a szintén válogatott Kalmár Zsolt, aki a Dunaszerdahely csapatából igazolt a Fehérvár FC-hez, ahol a középpályás minden héten futballozhat, és ez mindenkinek előnyös.

Szoboszlaival kapcsolatban Esterházy Mátyás megjegyezte, tőle és a Liverpooltól is kizárólag pozitív visszajelzések jönnek, amióta a szigetországba szerződött. A 22 éves játékosnak a pályán kívüli adottságai is megkerülhetetlenek, utalva ezzel arra, hogy a Liverpool különböző platformjain az elmúlt hetekben rendszeresen a magyar légiós tűnik fel, egy-egy videóban, fotóban, vagy ajándéktárgyak hirdetéseiben.

 

Ezeket olvastad már?
Felrobban az internet, Ronaldo szerelme ultradögös fotóval üzent

Felrobban az internet, Ronaldo szerelme ultradögös fotóval üzent

„A foci helyett a hajával törődik” – csúnyán beleálltak Szoboszlai Dominikbe a vereség után

„A foci helyett a hajával törődik” – csúnyán beleálltak Szoboszlai Dominikbe a vereség után

Romániából érkezett nagyképű üzenet a Fradinak

Romániából érkezett nagyképű üzenet a Fradinak

Dárdai Pál nem kertelt, elmondta, mire vágyik igazából

Dárdai Pál nem kertelt, elmondta, mire vágyik igazából

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás