Folytatódik a Tipmix Minifoci: Nagypályások, akik kispályán is királyok lennének





Nagypályások, akik kispályán is királyok lennének: cél a Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.30.
Módosítva: 2023.07.02.
Tippmix Minifoci Magyar Kupa Tippmix Minifoci MK csapat torna
 

Július 1-jén, szombaton folytatódik a négy állomásból és a nagydöntőből álló Tippmix Minifoci Magyar Kupa. A finálé előtti utolsó helyszín Balatonfűzfő lesz, ahol remek csapatok lépnek majd pályára, így ismét kiváló torna várható. A Tippmix Minifoci MK balatonfűzfői állomásáról a Squadra Anonima csapatát mutatjuk be.

A Squadra Anonima fiatal csapatnak számít a minifoci világában, ugyanis csak 2021 év végén alakult meg a klub, viszont a keret nagy része már régóta együtt játszik, így igazán összeszokott együttesről van szó. A gyorsasággal és az erővel sem lesz gond a Balatonfűzfőn is induló csapatnál, mivel a játékosok néhány kivétellel 1999 és 2004 között születtek, így szinte még ificsapatnak számítanak.

„Egészen pontosan 2021 decemberében alakultunk, szóval mondhatjuk, hogy elég fiatal a klub. A kezdetekben a nagypályás Pátyi SE csapatából álltunk össze hat-nyolc emberrel, és így kezdtünk el kispályázni. Majd ahogy jött egy-két jobb eredmény, egyre többen lettünk különböző csapatokból” – mondta a Squadra Anonima csapatvezetője, Pankotai Krisztián. Hozzátette, jelenleg is olyanok alkotják a csapatot, akik együtt nevelkedtek, de legalább hat éve ismerik már egymást.

A Squadra Anonima csapata is jó eséllyel pályázik a döntőre / Fotó: Vaszko Viktor

Abból kifolyólag, hogy a keretből mindenkinek a nagypálya a prioritás, állandóan változik az összetételünk, mert szezon közben sokan nem érnek rá. Van hát-nyolc állandó játékosunk – nagyrészt pátyiak és perbáliak –, és rajtuk kívül a többiek beugrósok. Itt szeretnék köszönetet mondani Farkas Olivérnek, Cserei Norbertnek és Garamvári Máténak, akik mindig a csapat rendelkezésére állnak. Úgy érzem, hogyha a legerősebb kerettel tudunk kiállni, akkor a legjobbakkal is fel tudjuk venni a versenyt

– tette hozzá Pankotai. Erre volt jó példa a Budapest Bajnokság is, ahova az amatőr Kőbánya Liga megnyerésével jutottak be. Ezen a tornán négy nagyon erős csapattal játszottak, három alkalommal a legjobb kerettel álltak ki, végül egy döntetlen mellett két egygólos vereséggel zártak, amire joggal nagyon büszkék.

A nyári tornákat, bajnokságokat igyekszünk komolyan venni és jó eredményeket elérni. Hátha ez majd ösztönzi a játékosokat arra, hogy szezon közben is többször jöjjenek, és egyre jobban összeálljon a csapat. Az MK balatonfűzfői fordulójára is készülünk, és annak ellenére, hogy az NB III-ban már elkezdődött a felkészülés, így is egy jó brigád gyűlt össze. Elsődleges célunk, hogy jól érezzük magunkat, de nem titok, hogy szeretnénk az első kettőben végezni és bejutni a nagydöntőbe. Aztán meglátjuk, hogy mit sikerül ebből megvalósítani

– zárta a gondolatait a csapatvezető.

Fiatal csapattal érkezik a Squadra Anonima / FORRÁS: VASZKO VIKTOR/VASZKO VIKTOR

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX! 

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás