Esküvő hétköznap? Miért is ne? (X)





Sok pár fejében már a lánykérés pillanatában összeáll a tökéletes kép. (X)



Megosztás
Szerző: PR cikk
Létrehozva: 2024.03.08.
esküvő helyszín hétköznap PR cikk

Egy napsütéses hétvégi nap, gyönyörű menyasszony, elegáns vőlegény, boldog család és persze fergeteges lagzi hajnalig. De vajon mi a helyzet, ha a nagy nap hétköznapra van időzítve?

Fotó: eskuvonkhelyszine.hu

Elsőre talán szokatlannak tűnhet az ötlet, hiszen a hétvége kézenfekvő mindenkinek. Mégsem csak a jól bevált megoldásokban érdemes gondolkodni, pláne, ha nem terveztek világra szóló lakodalmat, csak egy szerényebb, mondjuk 20-50 fős esküvőt. Vegyük tehát sorra, mi az, ami miatt a hétköznapi esküvőt is érdemes fontolóra vennetek!

Költséghatékonyság

A szolgáltatók árai jellemzően alacsonyabbak hétköznap, és akár még kedvezményeket is kaphattok. Sőt, nem csak a fotós, a zenekar vagy a dekoratőr kérhet alacsonyabb összeget ilyenkor, hanem maga az esküvőhelyszín is olcsóbb lehet. Mindez együtt jelentős megtakarítást jelenthet nektek, amit a nászútra vagy éppen lakásfelújításra fordíthattok.

Több lehetőség

Azt se felejtsétek el, hogy a népszerű szolgáltatók naptára hamar betelik időpontokkal, de hétköznapokra könnyebben akad szabad kapacitás. Ha nem ragaszkodtok a hétvégéhez, nem kell kompromisszumot kötnötök, minden téren azt kaphatjátok, amire igazán vágytok. Lehet, hogy álmaitok kastélya szombaton már foglalt, de mondjuk kedden még elérhető!

Fotó: eskuvonkhelyszine.hu

Kevesebb stressz

Előre aggódtok amiatt, hogy valami balul sül el? Ha az esküvőt hétköznap tartjátok, erre semmi szükség. Mivel kevesebb a házasságkötés, kevesebb a stressz is. Nem kell tartanotok attól, hogy a szolgáltatók késnek vagy fejben már máshol járnak, hiszen kevesebb a munka, vagyis sokkal több figyelmet kaptok Ti és persze az egyedi igényeitek.
Ha elvetitek a hétvégét, egyetlen dologra kell csupán figyelnetek a szervezést illetően. A meghívókat a lehető leghamarabb küldjétek ki és külön hívjátok fel a figyelmet arra, hogy a dátum hétköznapra esik, hogy a vendégeknek tudjanak tervezni és szabadságot kivenni, ha kell.
Összességében a hétköznapi esküvők remek alternatívát nyújthatnak a zsúfolt és drága hétvégi esküvőkkel szemben. Ha nyitottak vagytok az új ötletekre, és nem ragaszkodtok a hagyományokhoz, gondoljátok át. Na és a helyszín? Tudtátok, hogy a párok egyik kedvence, a Fenyőharaszt kastélyszálló ideális helyszín kis létszámú esküvőknek, méghozzá hétköznap is?
Ha megtetszik nektek a kastély, jó, ha tudjátok, hogy hétköznap már 20 fő felett kizárólagosságot kaptok, nincs minimum létszám és még a sátor bérleti díja is olcsóbb, mint péntektől vasárnapig. Hétköznapi esküvő szállással együtt, költséghatékonyan? Nem is hangzik rosszul, ugye? És higgyétek el, a mesés környezet hétfőtől csütörtökig is adott!
(X)





 





Ezeket olvastad már?
Ablakon „bedobott” pénz: hogy ne szökjön el az energia (X)

Ablakon „bedobott” pénz: hogy ne szökjön el az energia (X)

Innovációval a gyerekek életéért (X)

Innovációval a gyerekek életéért (X)

Hogyan legyünk jó gazdik?

Hogyan legyünk jó gazdik?

Ajándék szélvédő bevonatot osztogattak a biztonsági övet használóknak (X)

Ajándék szélvédő bevonatot osztogattak a biztonsági övet használóknak (X)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás