Így látják a magyarokat a világban – könyvbemutató





Már az első három kiadás is kiemelkedő sikereket ért el az elmúlt években, de a mostani kötet még nagyobb népszerűségre számíthat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.19.
Módosítva: 2024.01.19.
szakújságíró turisztikai könyvbemutató

Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró, kommunikációs szakértő, médiaszemélyiség, megszámlálhatatlan rádiós és televíziós műsor interjúalanya vagy főszereplője, számos könyv és tudományos publikáció szerzője.

 

2023. június elején – a 94. Ünnepi könyvhétre – jelent meg az Így látják a magyarokat a világban című kötetének 4., bővített kiadása a Mediacom Kiadó gondozásában. A 4. kiadás tartalmazza a szerző legfrissebb, 2023 májusában tett ecuadori látogatásának élményeit, a katari futball-világbajnokság rendkívül izgalmas kalandjait, valamint Izland, Málta, Hollandia, Kuba és még számos ország hétköznapi és különleges történeteit. A könyv elolvasásával az olvasó úgy érezheti, maga is részese ezeknek az utazásoknak, és egyben könnyedén megismerheti általuk, mit is gondol az adott nemzet a magyarokról.

Maga a szerző 178 országban járt, színes, vibráló, nagy tudású és érdekes személyiség, kiváló író és előadó, aki ezernyi történetével és könnyed stílusával mindig elvarázsolja az olvasóit és hallgatóit.

A belépés ingyenes. 
Időpont: január 19., 17.00
Helyszín: Óbudai Kulturális Központ (San Marco utca 81. Budapest, 1032)





 





Ezeket olvastad már?
Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Vár a Kertvárosi Majális!

Vár a Kertvárosi Majális!

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Top hírek

programok

Vár a Kertvárosi Majális!

Nézz meg egy jó kis bábszínházas előadást, vagy ismerd meg a májusfaállítás rejtelmeit, de ha akarsz, részt vehetsz a Magna Cum Laude koncertjén is!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás