Fidesz: a baloldal csak hazudni képes





Néhány napja az MSZP volt képviselője, Bangóné Borbély Ildikó bukott le, azt állította ugyanis, hogy közgazdászdiplomája van, holott sohasem volt. Emlékezzünk azonban, nem ő volt az első a sorban a baloldalon, aki azt állította, hogy van valamilyen végezettsége, amiről később kiderült, hazugság.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.23.
Nemlétező diplomák

Haladjunk sorban, kik és hogyan is buktak le.

 

2021. május

Karácsony Gergely

Karácsony Gergely tavaly májusban volt kénytelen magyarázkodni, mert kérdések merültek fel a nyelvtudásával, pontosabban annak hiányával kapcsolatban. A főpolgármester a The Economistnak adott interjút, de tolmács segítségével. Heteken át makacsul ragaszkodott ahhoz a teóriához, hogy neki márpedig van nyelvvizsgája. A főpolgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában bizonygatta, hogy rendelkezik az említett bizonyítvánnyal, sőt nem sokkal később a Facebook-oldalán közzétette az ominózus „nyelvvizsga” dátumát. Végül a Magyar Nemzet írta meg, hogy Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem az Oktatási Hivatal vizsgálata alapján. Az eljárásban anno harminckét oktató foglalkoztatását tekintették át a revizorok, és csupán egyetlen esetben, a főpolgármester esetében találtak szabálytalanságokat: hiányzott ugyanis a nyelvvizsga és a doktorjelölti jogviszony.

Fotó: Metropol

 

2021. augusztus

Hajnal Miklós

Közgazdásznak adta ki magát a Momentum egyik vezetője, de hazudott, nem volt diplomája.

Hajnal Miklós Budapest 3. választókerületében, a Hegyvidéken akart képviselőjelölt lenni. Önéletrajzából azonban kiderült, hogy nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel, csupán felfüggesztett, illetve idén induló egyetemi tanulmányokat jelölt meg a Momentum vezető politikusa. Mindez azért volt meglehetősen furcsa, mert korábban több televíziós műsorban is közgazdásznak mondta magát, illetve a Wikipédia oldalán is ez a végzettség szerepelt. Ma már a Wikipédia oldalán is bevallja, hogy a hangzatosnak szánt oxfordi tanulmányait nem fejezte be.

 

2022. február

Bangóné Borbély Ildikó

A parlament honlapján elérhető információk szerint Bangóné Borbély Ildikó 2013-ban végzett a BGF-en, és diplomát szerzett gazdálkodási és menedzsment szakon. A Mandiner azonban úgy értesült szombaton, hogy a politikus valójában nem szerzett ilyen diplomát az egyetemen. A portál közérdekű adatigényléssel fordult a BGF jogutódjához, a Budapesti Gazdasági Egyetemhez, hogy kiderüljön, van-e diplomája a politikusnak. Az egyetem válasza az volt, hogy tanulmányi rendszerünk archívumában az ön által kérdezett személyre vonatkozóan semmilyen adat nem található. Azóta már pártja, az MSZP is kizárta Bangónét, mert „megtévesztette a közvéleményt.”

 

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás