
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Ha nyers vegán, akkor a Naspolya nassoldában van keresnivalónk.
A VI. kerületi, rusztikus stílusú pékség nyers és vegán reggelit, pékárut és desszerteket kínál a természetes táplálkozást és naturális stílust kedvelőknek. A Naspolya nassoldába az ízek és a miliő kedvéért is érdemes benézniük azoknak, akik kedvelik az ilyen jellegű finomságokat vagy kifejezetten ezen élnek.
A Káldy Gyula utca 7. szám alatti Naspolyában a nyers vegán sütiköltemények széles választékára voltunk kíváncsiak. Gyakorlott kóstolóként először a színek alapján válogattunk.
Itt dől el ugyanis, hogy a különböző színű torták más-más ízűek-e. És igen, itt a zöld tényleg pisztáciából van, és a málna színű málnát tartalmaz!
A répatorta ugyanígy, akárcsak a triplacsoki, a gesztenyeszelet és a többi. Hozzá alternatív vegán tejekből kávék és extra csoki, valamint a fantasztikus fűszerezésű Matcha Latte!
Mindez saját gyártású, egyedi kerámiacsészében.
Egy kis ízelítő:
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre