
Valódi csodaszer: akár hónapokig ragyogóan tiszta lesz tőle az ablaküveg!
Egyszerű, mégis hatékony!
Ezeket a buktatókat érdemes elkerülni!
Habár elméletben a tökéletes piskóta receptjét szinten mindenki ismeri, a gyakorlatban csak keveseknél lesz igazán habkönnyű és magas a piskótatészta. Ennek oka az, hogy a piskótasütésnek akad néhány buktatója, amikről a legtöbb recept nem tesz említést, a kudarc miatt pedig sokaknak elmehet a kedve a további próbálkozásoktól. Pedig van megoldás a problémára: a Mindmegette maestrója, Farkasinszki Ildikó süticoach videón mutatta meg, hogyan készül a tökéletes piskóta, illetve pontokba szedte, mikre érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a tészta légiesen könnyed, a sütemény pedig magas legyen.
Egyszerű, mégis hatékony!
Ahelyett, hogy zokon vennék, inkább okulnak belőlük.
Nagy változásokra lehet ma számítani!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre