
Eddig rosszul készítetted a tepsis burgonyát? Mutatjuk, mit javasol a szakértő
Az egyik élelmiszer-szakértő megosztott egy trükköt, amivel új szintre emelheted az ízélményt!
A karácsonyi vacsora elkészítése köztudottan időigényes, de egy élelmiszer-szakértő elárulta, hogy miként rövidíthető le a köret elkészítésének ideje. Mutatjuk, mit tegyél, ha belül puha, kívül pedig ropogós tepsis burgonya kerül terítékre!

Phil Bianchi, a The Gift Of Oil guruja megosztotta a titkot, amivel gyorsan és költséghatékonyan el lehet készíteni ezt a remek köretet.
A tökéletes tepsis burgonya elkészítésének módja meglehetősen hosszú és sok helyet foglal a sütőben. A hámozás, főzés majd a sütés sok időt vehet igénybe.
Phil szerint a forrólevegős sütők tökéletes megoldást nyújtanak arra, hogy lerövidítsük ezt a folyamatot.
Csak egyszerűen mosd meg és vágd fel a burgonyát,majd tedd be egy forrólevegős sütőbe egy kevés olívaolajjal, valamint a fűszerekkel. Süsd aranybarnára, és tökéletesen ropogós sült burgonyákat kapsz, ezzel legalább egy órát spórolva a karácsonyi vacsora elkészítésén.
Fűszereknek rozmaringot, sót és egy kis fokhagymát ajánlott használni, illetve a tökéletes sütési idő szerinte 35 perc 190 fokon. Hogyha extra ropogós krumplikat szeretnénk, akkor még érdemes a sütési idő felénél bevetni egy kis olívaolajat - írta a Mirror.
Top hírek


Mit látsz meg először? Ez a kép felfedi, milyen ember vagy valójában!

Őrületesen finom: csokis-banános táska, a család új kedvence
Mennyei finomság, ezt érdemes kipróbálni!
Hírlevél-feliratkozás
Hírlevél-feliratkozás
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre