Megsúgta az univerzum: ennek a csillagjegynek ma különösen kedveznek az égiek

Mutatjuk, mit tartogatnak mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.22. 08:00
horoszkóp csillagok ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A napi horoszkóp szerint a víz-elemű jegyekben összeálló bolygóháromszög sok érzést hoz. Ugyanakkor ez önnek túl szentimentális, s éppen ezért az ilyen típusú családtagok fogják leginkább irritálni. Pedig nem a másik stílusával kellene foglalkoznia, hanem azzal, amit mond.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Víz-elemű bolygóháromszög az egész napját meghatározza. Zseniális ötletei támadhatnak váratlanul (Skorpió Merkúr), a semmiből talál megoldást a problémákra. Nem baj, ha érzelmi alapon dönt (Rák Hold).

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bolygója, a Merkúr a Skorpióban jár. Ahol aktuálisan jár a bolygója, ön is pontosan úgy érzi magát. A Skorpióban tűpontos meglátásokat hoz, és nagyon jó "ráérzéseket". Most ráadásul összeáll egy nagy bolygóháromszög, ami ezt tovább erősíti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Már éjjel belép a Hold a Rákba. Most a családra, otthonodra fókuszál, és könnyebben működteti a kapcsolatait. Igazán empatikusan viszonyul a másikhoz, és persze cserébe is ezt kapja. Most áll össze az a nagy bolygóháromszög az égen, ami önnek igazi áldást hoz a következő napokban.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A víz-elemű bolygóháromszög önt kevésbé hatja meg. Sokkal jobban izgatja és/vagy zavarja, hogy a munkahelyén a főnöke, vagy egy buzgó kollégája folyton nyaggatja. Ezzel hátráltatja a normális munkavégzésben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Inspirálóan hat önre ma valaki. Lehet, hogy egy önnél idősebb személy, akinek eddig csak a szigorú arcát látta csak, és ma nagyon kellemes meglepetés éri vele kapcsolatban. Sokat tanulhat tőle, ha nyitott marad.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden önre is hatnak az inspiráló fényszögek. Ekkor mindent megoldhatónak lát. Közben a Mars is intenzív, ami a cselekvéshez szükséges energiát hozza. Zseniális, ha megvan a megoldás és a megvalósításhoz szükséges energia is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ez az ön napja lesz. Önnek kedveznek az égi folyamatok kedden. Sőt, nemcsak aznap, hanem három napon át: csütörtökig egy álomszép bolygóháromszög áll össze. Tízből öt bolygó vesz részt ebben, ami a jelentőségét hangsúlyozza. Önnek ez rendkívül kedvező, valósággal lubickolhat az örömben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önt élteti a tűz, a szenvedély. De a víz, a szentimentalizmus kiolthatja a tüzet. Szerencsére nagyszerű konstellációk lesznek az égen. Persze ettől még bosszanthatja, ha valaki az érzelmeire akar hatni, és így próbálja manipulálni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bosszankodhat vagy mosolyoghat azon, hogy egyesek milyen érzelmi hullámvasúton ülnek. Vegye észre ön is, ha hagyja a belső, kritikus énjének, hogy folyamatosan ítélkezzen! Mi lenne, ha inkább ön is meg merné élni ezt az érzékenyebb oldalát?

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdemes most odatennie magát a munkában, mert megalapozhatja a közeljövő terveit. Sikert jelez mára a horoszkóp, a víz-elemű bolygóháromszög önre is kedvezően hat. Ügyesebben kommunikál. Ezt a sok munkát pedig kipihenheti holnap.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedden olyan nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyek megerősítik abban, hogy jó úton halad. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen önnel. Ne várjon üdvrivalgást, fanfárokat és vörös szőnyeget! Elég, ha belül érzi, hogy rendben folyik az élete. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás