Az Oroszlán Hold nagy hatással lesz ma ezekre a csillagjegyekre

A Hold csak este lép át a Szűz jegyébe.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.25. 08:00
Módosítva: 2024.10.25. 09:34
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma lesz pontos a Mars és az Uránusz fényszöge. A Mars az uralkodó bolygója, és képviseli mindazt, ami az akarattal, ambícióval, tetterővel, vággyal van összefüggésben. Az Uránusz a váratlan fordulatok planétája. Ennek a kettőnek a támogató fényszöge nagyon jó folyamatokat indít el az életében.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az Uránusz a Bika jegyében kedvező fényszögben van a Marssal. Ez most azt jelenti önnek, hogy egy nagyon jó lehetőséget kap, talán megvalósíthatja egy régi vágyát, elképzelését. Olyan önön kívül álló körülmény is felléphet, ami jó irányba tereli az életét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az Oroszlán Hold nagy lendületet ad a mai napra. Lehet, hogy ezt nem a munkában fogja érezni, mert most leginkább szórakozni, kikapcsolódni, társaságba menni lenne kedve. Este tegye ezt, igazán megérdemli.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lehet, hogy sokszor lejátszott képzeletben egy helyzetet, és azt hiszi, tökéletesen felkészült rá. Most azonban az élet rácáfol az előzetes elképzelésekre, és minden másképp alakul, mint gondolta. A Mars–Uránusz fényszöge azt jelzi, hogy sokkal jobban!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold csak este lép át a Szűz jegyébe, addig még az ön malmára hajtja a vizet. Ha van olyan barátja, ismerőse, akivel eltávolodtak egymástól, akkor a pénteki nap legyen az a nap, amikor kezdeményez. Valószínűleg már ő is változtatna a helyzeten, és oka van, hogy mégsem lép.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken másképp alakulnak ön körül a dolgok, nem biztos, hogy teljesen az lesz, amire számított. Egy váratlan tényező vagy egy váratlan hír ugyanis jól összekuszálhatja a szálakat, és önnek hirtelen rögtönöznie kell majd. Ez az Uránusz hatása, hirtelen változásokat hoz!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken mindenféle (magánéleti és munka) terveinek kedveznek a bolygók, de persze ezt nem elég a csillagokra bízni, önnek is hozzá kell tennie valamit. Talán egy telefon vagy egy kedves üzenet is elő tudja mozdítani a dolgait.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma minden emberi kapcsolata intenzívebb lehet a szokásosnál. A barátságos emberekkel sokkal kellemesebben, a barátságtalanokkal sokkal kellemetlenebbül érzi majd magát. Fontos lenne, hogy pozitív kisugárzású emberekkel vegye körbe magát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hirtelen változást hoz az Uránusz, és hogy kedvező fényszögben van a Marssal, az azt jelzi, hogy ez a változás összhangban lesz a vágyaival, terveivel. Nagyszerű napja lesz pénteken, este még érkezhet egy bónusz jó hír!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A pénteki napra egy új, kellemes időszak kezdeteként emlékezhet vissza majd később, de hogy ez tényleg így legyen, önnek is tennie kell. Bármibe is fog ma, az nagy eséllyel van sikerre ítélve, különösen akkor, ha mindehhez az akaraterejére is szüksége van.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az uralkodó bolygója, az Uránusz kedvező fényszögben van a Marssal. Ma ki kell mozdulnia a komfortzónájából, de ennek kimondottan örülni fog. Kedveznek önnek a bolygók, most szerencsés lehet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken elszántan szeretne haladni valamivel, és most a körülmények, szerencsés véletlenek is a kezére játszanak ebben. Sikeres lehet valamiben, amivel nagy elismerést vagy bókot zsebelhet be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás