Komoly feszültség vár ma ezekre a csillagjegyekre – Köztük vagy?

Van, aki váratlan hírt kaphat egy régi ismerősről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.17. 08:00
Módosítva: 2024.10.17. 13:05
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Kos telihold ma sok feszültséget hoz, és komoly feszültségeket robbanthat ki. Ugyanakkor ezek most előre visznek, mert legalább tiszta vizet önt a pohárba. Innentől mindenkinek egyértelmű lesz, hogy meddig mehet el önnél.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha nincs dolga, keres magának, és ez ma bizony fokozottan így lesz. Arra azonban biztosan nincs szükség, hogy túlzásba vigye, és mindent egy napba akarjon belezsúfolni. Főleg, hogy ma telihold van a jegyében, ami amúgy is hoz feszültséget. Lazítson egy picit a gyeplőn!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön úgy érezheti, hogy ketté kellene szakadnia, ha mindenkinek meg szeretne felelni. Valaki ugyanis a segítségét kérheti, de ez ellentétben állhat egy másik feladattal, ígérettel. Most a kommunikáción van a hangsúly!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A telihold hozhat erős fordulatokat. Valaki miatt módosulhat, vagy meg is hiúsulhat egy terve, és úgy alakulhat, hogy helyette valami egészen mással kell nap közben foglalkoznia, mint amire számított. Ne aggódjon, mert komoly esély van arra, hogy végül önnek ez lesz a kedvezőbb verzió.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Kos telihold sok feszültséget hoz. Valószínűleg a program is menet közben módosul, és ön nem nagyon tud mást tenni, mint sodródni az árral. Viszont még ha gyorsan is kell változtatnia, unatkozni biztosan nem fog, hiszen más területen éppen van tennivalója bőven.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma váratlan hírt kaphat egy régi ismerősről, vagy felbukkan valaki hirtelen, akire tényleg nem is számított. Boldog lehet a hír vagy a találkozás miatt, de ne változtasson a tervein, és főleg ne gondolkodjon azon, hogy mindent átszervezzen miatta.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön a Kos telihold önnek szegez egy fontos kérdést. Egy információt kap, és ez lesz a nap fő témája. Vajon mindent folytat úgy, ahogyan eddig, vagy módosítja az útirányt? Komoly döntés, amit alaposan meg kell fontolnia.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a jegyében jár, és most telihold van a Kosban. Ne csodálkozzon, ha nagyobb siker vár önre, mint ahogyan számított rá, vagy több pénzhez, esetleg dicsőséghez jut, mint amit eredetileg gondolt. Bárhogyan is lesz, most ne kérdőjelezze meg a szerencséjét!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csütörtökön a Kos telihold miatt váratlanul bonyolódhat a helyzet a környezetében, és önnek egyszerre megnehezíti a dolgát egy olyan vita, amire nem számított. Valószínűleg kommunikációs problémái is támadnak, nem ér el valakit, vagy nem kap meg egy fontos üzenetet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Kos Hold sok feszültséget vetít előre. Valahogy próbálja ezeket rövidre zárni, különben könnyen értelmetlen helyzetekbe sodródhat, amikből nem lesz könnyű kiszállni. Érdemes tehát most alkalmazkodni, kompromisszumot kötni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most úgy hozza az élet, hogy ki kell állnia magáért, és központi szerepet vállalnia, ha azt akarja, hogy a dolgok ön körül úgy történjenek, ahogy azt szeretné. Nem kell azonban ettől túlságosan félnie, hiszen minden képessége megvan ehhez.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most érheti egy kis csalódás, amikor a környezete nem képes eléggé komolyan venni valamit, amit ön nagyon fontos dolognak tart. Minél bosszúsabbnak mutatkozik ugyanakkor emiatt, annál tovább ront ezen a helyzeten. Vegye elő a pókerarcát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás