Heti horoszkóp: ez a csillagjegy ne vállaljon túl sokat!

A Bika nyugodt hétre számíthat, különösen, ha készen áll a kompromisszumokra, a Szűz pedig várja meg, amíg lecsillapodnak a kedélyek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.07. 17:30
horoszkóp csillagjegyek asztrológia

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ez a hét sok energiát és elszántságot igényel a részedről. Tele leszel erővel, így minden elképzelésedet valóra tudod majd váltani. Új feladatokra számíthatsz a munkahelyeden, amelyek maximális koncentrációt igényelnek. A lényeg, hogy ne pazarold az energiádat apróságokra.

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Ez a hét számodra a stabilitás és a rend jegyében telik majd. Bármilyen nehézséget leküzdhetsz, ha követed az előre elkészített tervet. A kapcsolataidban harmónia várható, különösen abban az esetben, ha készen állsz a kompromisszumokra és az őszinte beszélgetésekre.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Érdekes új ismeretségek várnak ezekben a napokban, melyeknek köszönhetően megcsillogtathatod a kommunikációs képességeidet. Ezen a héten sok beszélgetés és eszmecsere vár majd rád, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Próbálj meg a céljaidra koncentrálni, és ne hagyd, hogy a figyelmedet eltereljék a pletykák.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ez a hét elhozza számodra azt az időszakot, amikor kénytelen leszel elgondolkodni jó pár dolgon az életedben. Előfordulhat, hogy úgy érzed, egy lépést hátra kell tenned, hogy jobban átlásd a terveidet és a döntéseidet. Ez egy ideális időszak az érzések rendezésére és a fontos döntések meghozatalára.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Kedvező lesz a kisugárzásod ezen a héten, melynek köszönhetően sokan felfigyelnek rád. Képes leszel arra, hogy elfogadd mások támogatását, legyenek azok kollégák vagy barátok. Használd ki ezt az időszakot az ötleteid népszerűsítésére, különösen abban az esetben, ha már régóta tervezed egy új projekt elindítását.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Eredményesnek és szervezettnek ígérkezik ez a hét is. Képes leszel megbirkózni a nagy mennyiségű munkával, és talán még a hosszú ideje elkezdett projekteket is be tudod most fejezni. A magánéletedben nem szabad elsietned a dolgokat. Adj időt a környezetednek, hogy átgondolják a kialakult helyzetet.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Érdekes eseményekkel és lehetőségekkel teli hét vár rád. Fontos azonban, hogy kiegyensúlyozott maradj, és ne ess abba a hibába, hogy túl sokat vállalj. Készülj fel az új ajánlatokra, de alaposan mérlegelj minden lépést.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ezen a héten foglalkoznod kell az elmaradásaiddal, bármilyen téren is legyen az. Lehet, hogy úrrá lesz rajtad némi kellemetlen szorongás, de a kitartásod segít legyőzni minden akadályt. Számíts pár fontos beszélgetésre, amelyek megváltoztathatják a terveidet.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Váratlan események borzolják az idegeidet ezekben a napokban, amelyek arra kényszerítenek, hogy átgondold a céljaidat. Lehet, hogy gyorsan kell alkalmazkodnod az új körülményekhez, de ebben rejlik az erőd. Légy kész a változásokra, mert azok pozitív eredményeket hoznak.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Az óriási átszervezések és áttervezések időszaka köszönt be hozzád. Most lefektetheted a jövőbeli sikereid alapjait, ám ehhez körültekintően kell megközelítened a felmerülő kérdéseket. Személyes téren érdemes türelmet és megértést mutatni a szeretteiddel szemben.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Egy kreatív, ötletekkel és új lehetőségekkel teli hét vár rád. Igazán új, merész megoldásokat találhatsz régi problémákra, ami elismerést hoz neked. Ne félj megosztani a gondolataidat – mások értékelni fogják kreativitásodat.

Halak
II. 20.–III. 20.
Békét és harmóniát hoz számodra ez a hét. Ez az az időszak, amikor megtalálhatod az egyensúlyt a munka és a pihenés között, különösen, ha odafigyelsz az egészségedre. Használd ki ezt a pár napot a felépülésre és a megújulásra. 
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás