Megsúgta az univerzum: nehéz nap lesz a mai a csillagjegyek számára

Lássuk, mit ígérnek mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
horoszkóp ezo csillagok előrejelzés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A hétfő még egész nyugodt a folytatáshoz képest... De már ekkor érezheti, hogy dilemmákat jelez a horoszkóp. Nehezen dönt egy kérdésben, mert mást tanácsol az esze, mint amit az érzései diktálnának.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Rosszul viseli, ha bárki feltartja, mert millió dolgot akar ma megoldani. Ha ez nem sikerül, felrobban a méregtől. Egy visszatérő családi ügy okozhat fejtörést önnek. Jó lenne, ha bölcsesség győzne ebben is, és nem az indulat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobban jár, ha ma megtartja magának a véleményét. Bírja ki, hogy nem mondja ki, amit gondol! Ma ugyanis nagy az esélye, hogy a másik túlreagálja, amit mond, és hatalmas sértődés lehet belőle, még ha teljesen ártatlanul is mondta.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold már délelőtt átlép a Halakba. Ez nem segíti a precíz munkát, a nagy pontosságot igénylő feladatokat, szóval ne erőltessen ilyesmit, illetve mindenre több időt szánjon! A kreativitása viszont szárnyal.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem kell választania, hogy a szívére, vagy az eszére hallgasson. Pedig mintha most éppen erre akarnák kényszeríteni a körülmények. Amennyiben nincs a kettő között összhang, várjon, amíg egyöntetűen, egy irányba mutatnak!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha folyton a pénz miatt aggódik, akkor most jó híreket kaphat. A sötét felhők elúsznak, és kiderül az ég ön fölött, és a kedve is. Jó híreket kap, vagy rájön, hogy az aggodalma felesleges volt. Az is lehet, hogy teljesen váratlan helyről kap pénzt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A saját érdekében ne foglalkozzon mások bajaival hétfőn! Ha folyton megáll, abbahagyja, amit csinált, és őket hallgatja, illetve a megoldáson töpreng, esélytelenné válik, hogy haladjon a munkájával. Ez visszatérő feladat önnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma jöhet egy váratlan meglepetés, fordulat, ami alaposan megkutyulja a szálakat. Legyen tehát akármilyen sűrű is a program, hagyjon benne tágabb mozgásteret, mert valószínűleg szüksége is lesz rá! De aggódnia nem kell, mert mindennek örülni fog!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hétfőn új információval jelentkezik egy közeli ismerőse, aminek hatására valószínűleg alaposan felpörögnek majd a gondolatai. Ha pedig valami ennyire komolyan felkelti az érdeklődésedet, amellett nem is érdemes elmenned.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma lehet, hogy mindent alá kell rendelnie egy célnak, és emiatt akár le kell mondania valamilyen előre eltervezett programot, de most nagy előrehaladást érhet el. Addig üsse a vasat, amíg forró! Olyan lehetőségek ezek, amik nem jönnek vissza.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Halakba lép a Hold, ami önt frusztrálhatja. A szuper hétvége után nehéz visszarázódni a munkába, ráadásul most nagyon szétszórt, és elúszik az idővel. Az segíthet, ha nagyon pontosan felírja a tennivalókat, és többször is ellenőrzi.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az élethez néha bizony kell némi szerencse is, amit hétfőn ön is megtapasztalhat. Jó időpontban lesz jó helyen, és találkozik valakivel, aki szuper lehetőségeket hoz, vagy szerencséje lesz valamiben. Persze a lehetőségekkel élni is tudni kell, de ön ebben is jó! 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás