Pár nap, és gyökeresen megváltoztatja az életét az augusztusi szuperhold

Komoly változás közelít... Az augusztusi telihold ugyanis szuperhold lesz, ráadásul a Vízöntőben!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
telihold csillagjegy szuperhold horoszkóp

Már csak pár nap, és itt az augusztusi telihold, mely 19-re esik. Ezúttal a szokásosnál is különlegesebb asztrológiai eseményre számíthatunk, ugyanis szuperholddal lesz dolgunk, azaz a Hold jóval közelebb kerül a Földhöz, mint azt megszokhattuk. Emiatt 14 százalékkal nagyobbnak és 30 százalékkal fényesebbnek tűnik majd! És hogy milyen hatással lesz a különböző csillagjegyekre? Természetesen ezt is felfedjük!

Night,Sky,With,Full,Bright,Moon,In,The,Clouds,"elements
Augusztus 19-én szuperholdban lesz részünk – Fotó: muratart / Shutterstock

Mit ígér az augusztusi szuperhold?

A telihold mindig a megújulás szimbóluma, az újholddal kezdődő, holdciklushoz kötődő változások beérése, megvalósulása. Az augusztus 19-ei telihold épp a Vízöntőben lesz, mely jegyre az intelligencia, az úttörő gondolkodásmód, az innováció, a fejlődés jellemző: így ez a telihold most különösen nagy erejű változásokat hozhat el számunkra! Horoszkópunk árulja el, pontosan mit...

Kos

A szuperhold nagy hatással lesz a Kos társasági életére. Mind a baráti köre, mind a szakmai köre bővülni fog, több ember felé nyithatnak most a jegy szülöttei.

Bika

E jegynek a karrier terén kell most szélesítenie a látókörét! A korábban befektetett kemény munka most térül majd meg.

Ikrek

Az Ikreknek most a lelki célokra kell fókuszálni, az augusztusi telihold ugyanis ezek beteljesülésében segíthet.

Rák

Az érzelmes Rákot eleve a Hold uralja, így aligha meglepő, hogy nagy változások várnak rá. A telihold most abban segít számukra, hogy a kapcsolatukban beálló változásokat, átalakulásokat el tudják fogadni.

Oroszlán

Az optimista és magabiztos Oroszlán épp egy igen boldog időszakot él meg. A szuperhold ragyogása pedig abban segíti a jegy szülötteit, hogy még közelebb kerüljenek a párjukhoz.

Szűz

A Szűz feladata jelenleg, hogy rendet rakjon az életében jelképesen, valamint ténylegesen az életterében is. Erre a legideálisabb időpont a telihold körüli időszak.

Mérleg

Az egyébként mindig egyensúlyra törekvő jegy most izgalmakra vágyik, új területeken próbálná ki magát. Esetleg egy új hobbi? Könnyen lehet!

Skorpió

Ez a gyakran félreértett jegy ugyancsak nagy változásoknak néz elébe: épp itt az ideje, hogy megszabaduljon régi beidegződésektől, régi reflexektől!

Nyilas

A kalandkereső Nyilas most számos új lehetőséget kap, hogy felfedezze a világot, netán új emberekkel találkozzon, vagy egyszerűen új lehetőségek nyílnak előtte, melyek kifejezetten boldoggá teszik, hiszen a lényéhez szólnak.

Bak

A Bak úgy érzi a telihold közeledtével, hogy épp itt az ideje több lábon állnia, több helyről keresnie pénzt, ráadásul erre most lehetősége is lesz – csak merjen vele élni!

Vízöntő

Ez a telihold most a Vízöntők külsejére lesz elsősorban hatással: hirtelen úgy érzik, ki kell próbálniuk egy új hajstílust, netán késztetést éreznek a ruhatáruk lecserélésére vagy drasztikus átalakítására.

Halak

A Halak számára a nyugalmat hozza el a szuperhold. Épp itt az ideje, hogy pihenjenek egy picit, és csak sodródjanak az árral!

 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás