Jó hír! Gördülékeny lesz a mai napja ezeknek a csillagjegyeknek

Csütörtökön bámulatosan könnyedén jut egyezségre mindenkivel. Érdemes a legnehezebb, legkényesebb megbeszéléseket mára időzítenie. Bármit javasol, bármit kér a többiektől, most mindent könnyedén elér, és mindenben hallgatnak önre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.
önzetlenség változás szűz jegy horoszkóp

2024. augusztus 22.

Horoszkóp


 

Fotó: Pixabay/Pixabay/Illusztráció


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön a Szűz jegyébe lép a Nap, és rendet tesz az ön életében is. Innentől jóval kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát, és igazán tud a jövőbe nézni, tervezni, alkotni. Használja ki ezt a termékeny időszakot!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szinte tálcán kínálja önnek a szerencsés lehetőségeket a Szűz jegyébe lépő Nap. Csak önön múlik, melyikkel és hogyan él. Viszont maradjon mértéktartó, mert most különösen igaz: ha túl sokat markol, keveset fog!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A csütörtöki napon végre kiegyensúlyozódnak ön körül a dolgok. Jók a megérzései, és kedvező fényszögek támogatják a törekvéseit. A lehető legtöbb tennivalót érdemes mára időzítenie. Sikeres lesz!



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha megúszta veszekedés nélkül a szerdát, és sikerült megőrizni a békét, akkor csütörtökön már minden csodásan alakulhat. A párjának, de valójában szinte mindenkinek visszatér a jókedve, ami önre is nagy hatással lesz. Szóval ideje mosolyognia.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagyon jó napja lesz csütörtökön! Tettre kész és lelkes egész nap. Most mindent nagyon pozitívan lát, azokat a dolgokat is, amelyek néhány napja még reménytelennek tűntek. Szuper ötletei lesznek, amiket érdemes is megvalósítani.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma kezdetét veszi a Szűz hava, és ezzel eljön az ön számára egy nagyon szerencsés és kedvező időszak. Azt érezheti, hogy mindennel könnyedebben célt ér, és olyan ajtók is kinyílnak ön előtt, amik korábban még zárva voltak.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön kérés nélkül is mindenki felajánlja a segítségét önnek. Ez a szeretet és önzetlenség nagyon megmelengeti a szívét. Jár önnek, fogadja el, élvezze ki. És persze ne felejtsen el köszönetet mondani, hálát mutatni nekik.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most nagyon összerendeződnek a dolgai és a gondolatai is. Hihetetlenül erősek lesznek a radarjai a mai napon! Nagyon jó érzékkel látja meg, hogy merre tud a legkönnyebben haladni a dolgaival. Igazán szerencsésen hat önre a Szűz jegyébe lépő Nap.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sok jó hírt, köztük a munkával kapcsolatosat is kap csütörtökön. De ha a jövőjével kapcsolatosan lenne bármilyen komoly terve, most azzal is sokat léphet előre. Mindenképpen érdemes lépéseket tenni a változások érdekében, mert a Szűz jegyébe lépő Nap épp ebben támogatja.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön bámulatosan könnyedén jut egyezségre mindenkivel. Érdemes a legnehezebb, legkényesebb megbeszéléseket mára időzítenie. Bármit javasol, bármit kér a többiektől, most mindent könnyedén elér, és mindenben hallgatnak önre.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pozitív fordulatra számíthat csütörtökön. A szerencse ön mellé pártol, s valójában csak önön múlik, hogyan használja a kedvező lehetőségeket. Próbáljon minél türelmesebb maradni, ne kapkodjon, és ne is döntsön meggondolatlanul. A sikert hamarosan megízlelheti.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Szűz jegyébe lép a Nap, és ez önre is nagyon kedvezően hat, ettől végre fellélegzik. Támogatja a törekvéseit, a kommunikációt, a kreativitását. Érdemes minél több fontos feladatot, megbeszélést mára időzítenie. Meglepően gördülékenyen halad most minden…

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás