Heti horoszkóp: ez a csillagjegy ne vitatkozzon nála magasabb rangban lévővel!

Kos, vigyázz a családi békére, az Ikrekre sok romantika, öröm, randevúk várnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.02.
Módosítva: 2024.07.02.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

Kos
III. 21. – IV. 20.
A hét elején ok nélküli melankólia és fáradékonyság „támadhat meg”. Talán éppen itt az ideje, hogy elmenj nyaralni. Írj magadnak egy tervet a nyárra, ebbe illessz bele egy csodás túrát vagy egy jó kis wellnesshétvégét, és a negativitás szertefoszlik. Az egyetlen dolog, amire igazán vigyáznod kell, az a családi béke, különösen pénteken.

Bika
IV. 21. – V. 20.
Az eltökéltséged lehetővé teszi számtalan felmerülő probléma sikeres megoldását. Bátran keltsd életre az ötleteidet. A komoly döntésekkel várj. Ne félj meggondolni magadat és nemet mondani. A hét elején lehetőséged nyílik arra, hogy mások szemével is megismerd önmagadat. Próbáld objektíven elfogadni a kollégák és a barátok építő kritikáját.

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
Ahhoz, hogy sikeresen megvalósítsd a terveidet ezen a héten, össze kell szedned minden optimizmusodat. A hét csodálatos lehetőségeket nyithat meg előtted, ami korábban elérhetetlennek tűnt, most könnyedén megszerezheted. Egy olyan személytől fogod hallani a dédelgetett „igent”, akire nem számítottál. Sok romantika, öröm, randevúk és baráti találkozások várnak rád. 

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
Ez a hét sok érdekes találkozót és izgalmas eseményt tartogat számodra. Egyszerűen nincs helye melletted az egyhangúságnak, az unalomnak és a depressziónak. Teljesen új, váratlan készségek ébredhetnek fel benned. Ne rejtsd el a tehetségedet a körülötted lévő emberek elől. Egyelőre ne tegyél drámai lépéseket a munkahelyeden és az ismeretségi körödben.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 23.
Ezen a héten csak arra tegyél ígéretet, amit teljesíteni is tudsz, különben alááshatod a tekintélyedet. Kedden és csütörtökön jobb, ha nem veszel részt hosszas beszélgetésekben. Különösen nem ajánlott olyannal vitatkozni, aki idősebb korban, rangban vagy címben. Hétvégén fontos lesz számodra a barátokkal való találkozás és az aktív kikapcsolódás.

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Sok problémád magától megoldódik, és a dolgok sikeresen haladnak előre, ha nem leszel túl elvhű, nem kritizálod a kollégáidat és a feletteseidet. Új üzleti kapcsolatok és érdekes szakmai ajánlatok lehetségesek. Sok munka vár ezen a héten, de ne hagyd, hogy ez megijesszen. A tervezés képessége segít abban, hogy mindent időben befejezz, és időt hagyj a pihenésre.  

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
Ezen a héten tudat alatt arra törekszel, hogy különféle kalandokban legyen részed. Nem tudni, hogy ez a kockázatos tevékenységed valóban indokolt lesz-e, de a felejthetetlen élmények vihara garantált. Biztosan nem fogsz unatkozni. Lehetőséged nyílik új szerelem megtalálására, ragyogó érzelmek átélésére és remek időtöltésre.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Mint mindig, most is sietsz! Ezen a héten kicsit lassabban kell élned, különben elbuksz. Az érzelmek időnként túlcsordulhatnak. A munkahelyeden megnő a tekintélyed, véleményedet mind a kollégák, mind a feletteseid figyelembe veszik. De ne csak dolgozz, hanem sétálj, pihenj, elmélkedj. A csillagok anyagi sikert is ígérnek.

Nyilas
XI. 23. – XII. 21. 
Mottód a rugalmasság és az alkalmazkodás képessége. Ne becsüld azonban túl a képességeidet, különben fennáll annak a veszélye, hogy támogatás nélkül maradsz. Szánj több időt a kollégákkal vagy az új üzleti partnereiddel a kommunikációra. Hidd el, érdekes ötletekkel látnak el, és új lehetőségeket nyitnak meg előtted.

Bak
XII. 22. – I. 20.
A hét elején mellőzd a váratlan ötleteket vagy a túl merész javaslatokat. Ha úgy döntesz, hogy ily módon szeretnél kiemelkedni, félreérthető leszel. Nem szabad felesleges problémákat okoznod magadnak. Csütörtökön és pénteken sok olyan hírt hallasz, amely meglephet. A szombat után úgy érzed majd, hogy a legtöbb gondod lekerült a válladról.

Vízöntő
I. 21. – II. 19.
A hét új lehetőségekkel kecsegtet, egyes események menete a kívánt irányba fordulhat. A hét eleje tele lehet túlórázással, de ez pozitívan hat az anyagi helyzetedre. Szerdán nem szabad sietned, ugyanis a terveid megbízhatatlannak, kalandosnak tűnhetnek. Töltsd a hétvégét a természetben vagy a strandon.

Halak
II. 20. – III. 20.
Ezen a héten elkísér a siker. Adj magadnak több időt. Most sok mindent megengedhetsz magadnak: hirtelen arculatváltást vagy engedékenységet a szeszélyeidnek. Előléptetés lehetséges, ha kezdeményezőkészséget és diplomatikus hozzáállást mutatsz. A munkahelyen próbáld elkerülni a konfliktushelyzeteket. A hétvégén a szeretteiddel való találkozások, városon kívüli kirándulások, érdekes baráti beszélgetések okoznak örömöt.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás