Gáspár Bea pisztáciás pohárkrémje után mind a tíz ujjadat megnyalod!

Ennek a finomságnak tényleg nehéz ellenállni!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.24.
Módosítva: 2024.05.24.
Gáspár Bea recept pisztácia pohárkrém desszert

Nagyon örülünk! Győzike felesége újabb finomság receptjét osztotta meg az Instagram-oldalán. Amilyen egyszerűnek tűnik Gáspár Bea pisztáciás pohárkrémdesszertjének elkészítése, olyan nagyszerű a végeredmény! Jöjjenek a részletek!

Gáspár Bea
Fotó: Knap Zoltán

Hozzávalók:

3 db tojás,

13 dkg cukor,

50 dkg mascarpone,

10 dkg pisztáciapaszta,

20 dkg sótlan tisztított pisztácia (fele a díszítéshez összevágva, a másik fele a masszába)
 

Elkészítés:

A tojásokat és a cukrot egy kézi mixer segítségével felhabosítjuk. Ezután belekeverjük a pisztáciapasztát és összedolgozzuk. Az összetört pisztácia felét és a mascarponét is belekeverjük, majd tovább habosítjuk.

A kész pisztáciás krémet, mely akár tiramisualapként is használható, habzsákba töltjük és dekoratívan poharakba töltjük. Pisztáciaszórással esetleg tejszínhabbal vagy kekszmorzsával díszítjük.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás