
Ezzel a gyakorlattal felveheted a versenyt a rák ellen
Már egyetlen alkalom is segíthet.
Ennek a finomságnak tényleg nehéz ellenállni!
Nagyon örülünk! Győzike felesége újabb finomság receptjét osztotta meg az Instagram-oldalán. Amilyen egyszerűnek tűnik Gáspár Bea pisztáciás pohárkrémdesszertjének elkészítése, olyan nagyszerű a végeredmény! Jöjjenek a részletek!
3 db tojás,
13 dkg cukor,
50 dkg mascarpone,
10 dkg pisztáciapaszta,
20 dkg sótlan tisztított pisztácia (fele a díszítéshez összevágva, a másik fele a masszába)
A tojásokat és a cukrot egy kézi mixer segítségével felhabosítjuk. Ezután belekeverjük a pisztáciapasztát és összedolgozzuk. Az összetört pisztácia felét és a mascarponét is belekeverjük, majd tovább habosítjuk.
A kész pisztáciás krémet, mely akár tiramisualapként is használható, habzsákba töltjük és dekoratívan poharakba töltjük. Pisztáciaszórással esetleg tejszínhabbal vagy kekszmorzsával díszítjük.
Már egyetlen alkalom is segíthet.
Mikor érdemes repülni, hol érdemes ülni? Íme a válaszok!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.