![](https://cdn.metropol.hu/2024/07/JrJAGPJDGd2L46nLuUrQEn6N8Gyh2DkZcFF4QcQ_a7A/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc2ZTYxZjdiYzU4ZDRkODFiYWZhNDBmMTkyMzIyMGMw.png)
Ennek a finomságnak tényleg nehéz ellenállni!
Nagyon örülünk! Győzike felesége újabb finomság receptjét osztotta meg az Instagram-oldalán. Amilyen egyszerűnek tűnik Gáspár Bea pisztáciás pohárkrémdesszertjének elkészítése, olyan nagyszerű a végeredmény! Jöjjenek a részletek!
3 db tojás,
13 dkg cukor,
50 dkg mascarpone,
10 dkg pisztáciapaszta,
20 dkg sótlan tisztított pisztácia (fele a díszítéshez összevágva, a másik fele a masszába)
A tojásokat és a cukrot egy kézi mixer segítségével felhabosítjuk. Ezután belekeverjük a pisztáciapasztát és összedolgozzuk. Az összetört pisztácia felét és a mascarponét is belekeverjük, majd tovább habosítjuk.
A kész pisztáciás krémet, mely akár tiramisualapként is használható, habzsákba töltjük és dekoratívan poharakba töltjük. Pisztáciaszórással esetleg tejszínhabbal vagy kekszmorzsával díszítjük.
Az anyós mindig érvényesíti a saját akaratát!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre