Toxikus kapcsolatok: ezek a csillagjegypárosok inkább soha ne szerettek volna egymásba

Az ellentétek vonzzák egymást, de ez nem mindig jól sül el...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.24.
szerelmi horoszkóp csillagjegyek életmód

A life.hu jóvoltából, most bemutatunk három csillagjegypárost, akik jobban jártak volna, ha soha nem szeretnek egymásba. 

szerelem, romantika, párkapcsolat, kapcsolat, társ, love, Valentin, tavasz,
Fotó: Pixabay.com

Az első a Kos és a Halak

Bár eleinte nagyon vonzódhatnak egymáshoz, sajnos erre a párosra különösen jellemző, hogy tűz és víz a viszonyuk. A víz jegyű Halak szuperérzékenységével és soha nem szűnő szeretetéhségével naponta borítja ki a tűz jegyű Kost. Egy Kos folyton mozgásban van, új és új célokat tűz ki maga elé, mindene a karrier, és olyan társra vágyik, aki ezt megérti és tiszteletben tartja. A Halak ezzel szemben azt szeretné, hogy mindig ő legyen a figyelem középpontjában, a partnere minden óhaját-sóhaját teljesítse, és lehetőleg egyfolytában szeretettel és törődéssel árassza el. Erre sajnos egy Kos alkalmatlan, bár ő is szenvedélyes jegy, viszont a hosszú távú, minőségi intimitástól ódzkodik. Ez a mérgező kapcsolat gyakran végződik úgy, hogy a Kos megelégeli, hogy a Halak csak sír és sír, és végül ő lesz az, aki kilép a kapcsolatból.

A második Ikrek és Bika

Ez a két jegy úgy vonzza egymást, akár a mágnes, ám csak nagyon rövid ideig képesek kibírni az együttlétet. A Bikát azonnal leveszi a lábáról az Ikrek szárnyaló intelligenciája, az Ikreknek pedig imponál, ha rajonganak érte. A probléma ott kezdődik köztük, amikor a Bika inkább otthon maradna, főzőcskézne, filmeket nézne meghitt harmóniában, az Ikrek viszont majdnem minden estére programot szervezne magának.

A Bika alkalmazkodó jegy, így egy darabig követi az Ikreket mindenhová, de közben húzza a száját, és a társaságban is visszahúzódik. Az Ikrek ezzel szemben imádja körbevenni magát emberekkel, és nagyon feldühíti, amikor a Bika noszogatni kezdi, hogy menjenek már haza. Az ő kapcsolatuk általában azzal ér véget, hogy az Ikrek félrekacsint, és a Bika számára a hűtlenség az, amit képtelen megbocsátani.

A harmadik páros a Skorpió és Vízöntő

A Skorpió és Vízöntő szerelme maga a tökély, mert a Vízöntő hajlamos idealizálni a partnerét, a Skorpió pedig kiváló partner ebben, mert imádja felvenni a tökélesség álcáját. Azonban a Skorpió maszkja pár hónapon belül repedezni kezd, és a Vízöntő ezt hatalmas csalódásként éli meg. Egy Skorpió ugyanis gyakran birtokolni, irányítani próbálja a partnerét, ami más esetben még működhet is, de semmiképp nem egy Vízöntőnél. A Vízöntő a legszabadabb jegy mind közül, és azonnal kilép a kapcsolatból, ha úgy érzi, korlátozzák abban, hogy mikor mit csinálhat.

Ezzel szemben a Skorpió azt szereti, ha a partnere minden lépéséről tud, és ha nélküle akarna programot tervezni – például a barátaival –, akkor lehetőleg kérjen tőle engedélyt. Nagyon csúnya veszekedések várhatnak erre a párosra, és hiába szakítanak többször is, a végén mindig egymás mellett kötnek ki, mert minden konfliktus ellenére erősen függenek egymástól.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás