Bár a lángos nem éppen a diétás fogások közül való, a felhőlángosból nyugodtan ehetsz.
A nyár egyik kedvenc étele a lángos, ha viszont diétázol, nem a legjobb megoldás, hiszen forró olajban sütik ki. Ha mégis szeretnél lángost enni, de nem akarsz magadra pluszkilókat, akkor a felhőlángos lesz a megoldás!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tojásokat válaszd ketté! A sárgáját keverd el a túróval és egy csipetnyi sóval. A fehérjét verd habbá, óvatosan keverd hozzá a sütőport, majd forgasd össze a tojásos-túrós masszával.
A masszából 1-2 evőkanálnyi adagokat rakj egymástól távolabb, egy sütőpapírral bélelt tepsire. 175 fokra előmelegített sütőben 15 percig süsd. Tejföllel és sajttal, fokhagymával kínálhatod.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre