Augusztusi szerelem: ezek a csillagjegypárok ragyogni fognak a boldogságtól





Ez jóval több több szimpla fellángolásnál!



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.07.30.
horoszkóp szerelem párkapcsolat életmód

Érdemes belevetned magad a nyárba és a szerelembe, az égiek ugyanis idén augusztusban három csillagjegypárt rendkívüli támogatásban részesítenek. Lássuk, közéjük tartozol-e?!

Náluk még augusztusban beköszönt a szerelem Fotó: 4 PM production/Fotó: Shutterstock

Kos–Vízöntő

A Kos és a Vízöntő lételeme a szabadság, egyik jegy szülöttei sem rajonganak a végleges elköteleződésért. Nem feltétlenül teljes szívvel lángolnak és a mély érzelmeiket sem feltétlenül élik meg. Ugyanakkor megkérdőjelezhetetlenül élvezik az életet, és idén augusztusban erre bizony komoly lehetőségük is nyílik. A Vízöntő díjazza a Kos életigenlését, míg utóbbi számára rendkívül vonzó a Kos felszabadultsága. Idén ráadásul, ha sikeresen egymásra találnak, rendkívül érzéki tapasztalatokkal gazdagodhatnak, feltéve, hogy sikerül megtartaniuk a közös hangot, nevezőt. Bár kapcsolatuk nem ígér örök szerelmet, az idei nyaruk csordultig lesz szerelemmel és elképesztő kalandokkal. Hajrá!

Bika–Mérleg

Hogy mi a közös a két jegyben? Például az uralkodó bolygójuk a Vénusz: a szerelem, a szex és a szépség bolygója. És mi lehet vonzóbb és izgalmasabb, mint egy nyári szerelem? Egymás szemében elveszni a tűzijáték alatt? Csókkal megpecsételni a naplementét valamelyik vízparton? Kézen fogva kirándulni? Ők igazán értékelik azt a szépséget, amivel az élet most megajándékozza a párosukat. Mindkét jegy szülötte számára fontos a stabilitás, s ha megtapasztalják azt a másikban, az még erőteljesebbé és boldogabbá teheti ezt a nyári kapcsolatot. Szerelemre fel!

Ikrek–Nyilas

A szerelem tüzét táplálja a levegő, nem csoda, hogy ez a levegő–tűz jegy páros izgalmas elegyet alkothat. Erős, ugyanakkor kötöttségektől mentes kapcsolatuk egyik titka, hogy ha együtt vannak, akkor sosem unatkoznak. Mindketten élvezik, ha feszegethetik a határokat. Már csak az kell, hogy egymásra találjanak, de ebben a csillagok maximálisan segítik őket!

(Forrás: Ripost)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás