
Ezt tedd a tojással főzés előtt, hogy könnyen adja a héját!
Nem tudod elrontani a pofonegyszerű módszert.
Számtalan módszer kering az interneten arról, hogyan lehet könnyedén megpucolni a kemény tojást. Ám ezek kivétel nélkül a főzés után bevethető praktikák, melyek kapcsán elég vegyesek a visszajelzések.

Az indianapolisi dr. Jordan Burns csontkovács azonban úgy döntött, nem pusztán elárulja, de meg is mutatja édesanyja zseniális praktikáját egy friss Instagram-videóban. Mindehhez pedig az anyukáját, Heathert hívta segítségül.
A módszer tényleg pofonegyszerű. Főzés előtt egy kiskanállal finoman meg kell kopogtatni a tojást, egészen addig, míg az egy pattanó hangot nem ad. Ezt követően mehet is a tojás a főzővízbe, majd a jeges edénybe, azt követően pedig egészen könnyen hámozható a tyúkok kincse – állítja az idős édesanya.
Top hírek


Szítsd fel a tüzet: a jó szexting 5 szabálya
Izgalmat vinnél a párkapcsolatodba?

Nem várnak karácsonyig: ezen a napon szakít a legtöbb pár
Sokak számára szomorú az ünnep...
Hírlevél-feliratkozás
Hírlevél-feliratkozás
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre