
Ez a retró kvíz még a tősgyökeres budapestieken is garantáltan kifog!
Mennyire ismered a fővárosunk múltját? Most kiderül!
Nem tudod elrontani a pofonegyszerű módszert.
Számtalan módszer kering az interneten arról, hogyan lehet könnyedén megpucolni a kemény tojást. Ám ezek kivétel nélkül a főzés után bevethető praktikák, melyek kapcsán elég vegyesek a visszajelzések.
Az indianapolisi dr. Jordan Burns csontkovács azonban úgy döntött, nem pusztán elárulja, de meg is mutatja édesanyja zseniális praktikáját egy friss Instagram-videóban. Mindehhez pedig az anyukáját, Heathert hívta segítségül.
A módszer tényleg pofonegyszerű. Főzés előtt egy kiskanállal finoman meg kell kopogtatni a tojást, egészen addig, míg az egy pattanó hangot nem ad. Ezt követően mehet is a tojás a főzővízbe, majd a jeges edénybe, azt követően pedig egészen könnyen hámozható a tyúkok kincse – állítja az idős édesanya.
Mennyire ismered a fővárosunk múltját? Most kiderül!
Mutatjuk, mire lehet számítani.
Lehet, eddig bele sem gondoltál, mi állhat a háttérben!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre