Ezt tedd a tojással főzés előtt, hogy könnyen adja a héját!





Nem tudod elrontani a pofonegyszerű módszert.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.06.16.
tojás főzővíz praktika

Számtalan módszer kering az interneten arról, hogyan lehet könnyedén megpucolni a kemény tojást. Ám ezek kivétel nélkül a főzés után bevethető praktikák, melyek kapcsán elég vegyesek a visszajelzések.

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Az indianapolisi dr. Jordan Burns csontkovács azonban úgy döntött, nem pusztán elárulja, de meg is mutatja édesanyja zseniális praktikáját egy friss Instagram-videóban. Mindehhez pedig az anyukáját, Heathert hívta segítségül.

A módszer tényleg pofonegyszerű. Főzés előtt egy kiskanállal finoman meg kell kopogtatni a tojást, egészen addig, míg az egy pattanó hangot nem ad. Ezt követően mehet is a tojás a főzővízbe, majd a jeges edénybe, azt követően pedig egészen könnyen hámozható a tyúkok kincse – állítja az idős édesanya.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás