György herceg hétköznapi munkát vállalna, mielőtt király lesz – Már azt is tudja, mi lesz

A herceg az uralkodás előtt kipróbálná, amire igazán vágyik!



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.13. 15:00
György herceg királyi család Vilmos herceg

György herceg azt mondta, szívesen dolgozna szakácsként, ha felnő, mielőtt király lesz belőle – árulta el egy norfolki étterem-kávézó tulajdonosa. Desmond MacCarthy megsúgta, hogy a 11 éves fiú édesanyjával, Katalin hercegnével és más, számára nem ismert emberekkel látogatott el az éttermébe.

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
György herceg hétköznapi munkát vállalna, mielőtt király lesz Fotó: Northfoto

A hely nem messze van Sandringhamtől, ahol Vilmos herceg és Katalin nyaralója, az Anmer Hall található. A látogatás során az étterem tulajdonosa megmutatta Györgynek a fatüzelésű pizzakemencéjét, és később elárulta, hogy a fiatal herceg izgatott volt a látottaktól. Miután meglátta, a herceg kijelentette:

Ezt akarom csinálni, ha nagy leszek!

– idézi MacCarthyt a Mirror. A tulajdonos egyébként így jellemezte az ifjú, ám rangos vendéget:

Kedves fiú. A barátaikkal jöttek ide, mert Sandringham nincs olyan messze.

MacCarthy ugyanakkor hozzátette, sajnos a herceg nem tud majd az ő éttermükben dolgozni, 17 év után novemberben ugyanis bezárják a helyet. Azt viszont nem tartja kizártnak, hogy máshol majd megpróbálkozik a herceg.

Szomorú, amikor a dolgok megváltoznak, de hiszem, hogy idővel minden a helyére kerül. Növekedtek a költségek, mivel nagyon magas az áram ára, és nehezebb volt személyzetet találni. Annak ellenére, hogy nagyon mozgalmas a nyár, nehéz egy vállalkozást évi 12 hónapig működtetni, ha szezonális és csak néhány hónapig nyereséges.

Állítólag korábban Vilmos említette, hogy György herceget nagyon érdekli a triatlon is. A futást, úszást és kerékpározást ötvöző sportág fizikailag megterhelő és nagy kitartást igényel. Vilmos a hírek szerint büszkén mesélte, hogy fia az iskolában triatlonozott. Korábban szülei is beszámoltak már róla, hogy György hatalmas sportrajongó, akinek a futball az egyik szenvedélye.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás